Maarten Kriek benoemd als nieuwe Voorzitter van het Hoge komma MET 97 fonds

Met veel genoegen delen wij U mede dat Maarten Kriek tot nieuwe Voorzitter van het Hoge komma MET 97 fonds is benoemd. Maarten is al lang verbonden aan de club en draagt tevens de naam van één van onze trouwe en grote sponsoren uit het verleden. Met alle lijnen die hij binnen de club heeft lopen zal het voorzitterschap prima aan hem zijn besteed. Het fonds bestaat al bijna 9 jaar en geniet vanwege haar anonieme karakter nog geen bekendheid binnen Voorschoten '97.

 

Het Hoge komma MET 97 fonds is in september 2013 in het geheim opgericht door een klein groepje leden van Voorschoten '97 die destijds in Bitcoin zijn gaan beleggen. Naast een deel voor zakelijke en privédoeleinden in te leggen hebben zij in 2013 besloten om gezamenlijk een bedrag in te leggen met als doel de financiële toekomst van Voorschoten '97 veilig te stellen. Het Hoge komma MET 97 fonds heeft besloten dat het 25e Jubileumjaar van onze geschiedenisrijke vereniging de uitgelezen gelegenheid is om stap voor stap in de openbaarheid te treden en (een deel van) het vergaarde vermogen in de club te investeren.

 

Met een instapkoers van €104,- per Bitcoin heeft het fonds in september 2013 voor een kleine €2100,-  geïnvesteerd. (ongeveer 20 Bitcoin) Tegen een huidige koers van rond de €43.000,- per Bitcoin is er dus een prachtig resultaat behaald.

 

Martin Witsmeer heeft het fonds in de afgelopen maanden in het geheim als voorzitter geleid maar gezien zijn drukke werkzaamheden op andere gebieden binnen en buiten onze club heeft hij het stokje achter de schermen inmiddels overgedragen aan Maarten Kriek. Binnenkort meer!

 

20220326_181256

Wessel Smit overhandigt scheidend voorzitter Martin Witsmeer voor de gelegenheid een mooie fles wijn als dank voor de bewezen diensten.

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.