Randstad Sport kom wel met team op reunie-avond!!

Afbeelding1 Randstad 13 mrt

Met een opgelucht gevoel kunnen we meedelen dat naast SV Voorschoten en SVLV ook Randstad Sport met een elftal binnen de lijnen komt op de reünie-avond op vrijdag 18 maart a.s. Het geraamte van dit team zal bestaan uit spelers van het kampioensteam uit 1989 waarvan hierboven een foto. Op de foto herkennen we ook uiterst rechts Ranja Rinus van der Burg. Jaja, Rinus was 33 jaar geleden ook al aanwezig op sportpark ‘Adegeest’. Ook nu is Rinus druk in de weer met tenues en thee, waarvoor een enorm woord van dank vooraf!

 

Illustere spelers als Piet Sloos, Ronald Hendrikse, Bob van Aken, de broers Hogewoning, Jantje van der Reyden en Ron van Klaveren zullen hun opwachting maken in het veld. Waarschijnlijk zal Marcel Delmeer tussen de palen staan, dus dat wordt lastig scoren voor SVLV en SV Voorschoten. Het wordt dus een echt drieluik met alle teams waaruit Voorschoten '97 is ontstaan! Hulde aan alle spelers die nog één keer de kicksen aantrekken voor deze historische avond. De wedstrijden duren 20 minuten zonder te wisselen en worden 11 tegen 11 gespeeld op veld 1 van Voorschoten '97.

 

Het programma voor de reünie-avond is als volgt:

 

18.30 uur kantine open

18.58 uur fotomoment teams

19.00 uur Randstad Sport – SV Voorschoten

19.30 uur SVLV – Randstad Sport

20.00 uur SV Voorschoten – SVLV

21.00 uur Prijsuitreiking met aansluitend een ‘Voetbalverhaal van een prominente Voorschotense Voetbalkenner’

 

Verder worden er steeds meer details bekend over deze avond:

 

Aftrap: Pieter Terbrugge zal om 19.00 de symbolische aftrap nemen bij de eerste wedstrijd.

 

Verzorging: Verzorger Rob Laman van de zaterdagselectie heeft zich spontaan aangemeld om als verzorger op te treden. Maar ook de bekende oude verzorger Theo Kaffa zal aanwezig zijn bij de wedstrijden. Mooi dat deze twee kundige mensen de waterzak inclusief spons willen hanteren. Maar we hopen dat ze weinig te doen hebben uiteraard.

 

Speaker: Speaker van de avond is the one and only Geert ‘kookkunstgigant’ Kaldenhove. Vanuit de bestuurskamer zal hij de opstellingen en doelpuntenmakers de ether in schallen.

 

Kantine: Kantinebaas Ruud Nolet zal zorgen dat er genoeg personeel is om iedereen van een drankje en hapje te voorzien, dus dat zit ook wel snor.

 

SV Voorschoten benchwatchers: De SV Voorschoten-spelers Gert-Jan Geijsman, Jan Boogerd en Christiaan Morgenland zullen niet in het veld verschijnen. Maar uiteraard staan ze wel langs de lijn om de verrichtingen van hun team te volgen.

 

Verder wordt er een fotogalerij gemaakt, u kunt hiervoor tot en met woensdag 16 maart 20.00 uur digitaal uw foto’s aanleveren via het mailadres: jubileumv97@gmail.com. En dat hoeven echt niet allemaal selectieteams te zijn, zie voorbeeld hieronder.

 

Afbeelding2 13 mrt

 

Het ziet ernaar uit dat het druk en gezellig gaat worden op vrijdag 18 maart. Wij adviseren om op de fiets te komen. Wel zo gezond en dat scheelt ook weer met de parkeeroverlast. Tot vrijdag…. of eerder.

 

Pesach

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.