De Reunieavond vrijdag 18 maart 2022

Oude helden: SVLV – SV Voorschoten

 

Het programma van de reunie-avond is bekend!

 

18.30 uur kantine geopend.

18.58 uur Fotomoment Oud SVLV jaren 90 tegen Oud SV Voorschoten jaren 90.

19.00 uur Aanvang wedstrijd.

Wedstrijd van 2 x 25 minuten.

21.00 uur prijsuitreiking

21.30 uur: Aansluitend een luchtig verhaal van een prominente Voorschotense Voetbalkenner over (een deel van) de geschiedenis van het Voorschotense Voetbal.

 

Gedurende de hele avond is er een collage met foto’s van voetballers, complexen en andere voetbalrandzaken te zien in de kantine. Uiteraad mag U ook een eigen foto-album meenemen om met geestverwanten nog eens die mooie oude herinneringen op te halen. Een plaatje zegt immers meer dan duizend woorden.

 

Mocht u nog mooie digitale foto’s hebben in de geest van de foto’s hieronder, mail deze naar: jubileumv97@gmail.com   Alvast bedankt voor uw bijdrage. 

 

Afbeelding1 Randstad sport

Een foto van Randstad Sport, dat toen nog Rouwcoop heette en op de Prins Bernhardlaan speelde.

 

Om 18.30 uur is de kantine geopend en kan vanaf het terras al de warming-up bekeken worden van de teams van SVLV en SV Voorschoten uit de jaren 90 van de vorige eeuw. De bedoeling was om een drieluik te spelen met ook Randstad Sport, maar helaas konden er niet genoeg spelers worden gevonden voor deze avond. Daarom een wedstrijd tussen SVLV en SV, 30 jaar terug ook meermaals een supermooi affiche op het In Memoriam Wilco Westgeest Toernooi.  

 

Afbeelding2 Selectie SV Voorschoten seizoen 1991

Selectie SV Voorschoten seizoen 1991-1992

 

Jelle Raap en Jeffrey van Veen hebben het team van SVLV weer opgespoord voor deze avond.  Zo kunnen we onder andere gaan genieten van de keepers Daniel Green en Rob Hannaart en verdedigers als Jelle Raap en Jacques van der Werf. De broertjes Kraan, Bas Hakker, Marc Hoogvliet en Björn Canter-Visscher zullen ook acte de présence geven. De technische hoogstandjes zullen er dus zeker komen.

Paul van Paassen heeft de groep van SV Voorschoten bij elkaar gehaald met als basis het kampioensjaar 1993-1994. Trainer Frank van Dam zal er zelf persoonlijk bijzijn met de gebroeders De Graaff en Van Tol in het veld. Voorin zullen Tjeerd Verweij, Cees Hulsbos, Willem van Oranje en Arshan Behimehr de goals moeten maken op aangeven van Arwin Visser, Perry Snel en Coen Dekker. Het slot op de deur is gegarandeerd met de spectaculaire keeper Jos Loose. Kortom, voor iedereen een leuk affiche.

 

In de kantine komt er een fotogalerij van Randstad Sport, SVLV en SV Voorschoten, waarvan hieronder een paar voorbeelden. U kunt digitaal tot woensdag 16 maart nog foto’s aanleveren via jubileumv97@gmail.com om er met uw voetbalvrienden een mooie boom over op te zetten op vrijdagavond 18 maart in de kantine.

 

Afbeelding3 De legendarische SVLV E1

De legendarische SVLV E1 van 1978 met onder andere Frits Nieuwenhuizen, Robert Mol, Marc Hoogvliet, Paul van Paassen, Wouter Vosmeer, keeper Carlo van Veen en rechtsonder Theo Saunier.

 

Afbeelding4  Woensdagmiddagtraining eind jaren 70

Woensdagmiddagtraining eind jaren 70 op veld 3 van SVLV. Op de achtergrond de oude kantine van Randstad Sport, daarna gebruikt door Sportinstituut Goederaad en vervolgens verbouwd tot SOC (Stichtings Ontmoetings Centrum).

 

Afbeelding5 Hans Douw

Misschien wel de grootste kenner van het Voorschotense voetbal Hans Douw kan niet in de galerij ontbreken.

 

Afbeelding6 De shirts van de voorgangers

De shirts van de voorgangers van Voorschoten '97 en het eerste Voorschoten '97 shirt.

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.