Geslaagde Football Shirt Friday

Radovan Nikic wint jubileumshirt!

 

Met Radovan Nikic als verdiende winnaar van Football Shirt Friday zijn de jubileumfestiviteiten nu ook officieel begonnen! Het was gezellig druk in de kantine afgelopen vrijdag.

Radovan Nikic

(Foto: Arthur Pinkse, Marco Spiegeler en Petra Doelen zijn blij voor de winnaar.)

 

Voorschoten '97 bestaat 25 jaar en hoe kun je dat beter vieren dan door in de kantine met elkaar in discussie te gaan over mooie voetbalshirts onder het genot van een heerlijk biertje. Iedereen had zijn favoriete voetbalshirt aan en het bleek dat aan elk shirt een schitterend persoonlijk verhaal hing.

Dynamo Tranquilo

(Joost met zijn shirt van Dynamo Tranquilo)

 

Joost Beaumont (7x7) stal de show met zijn shirt van Dynamo Tranquilo uit Curaçao. Joost woonde een tijd lang op het eiland in de Caraïben en speelde daar in de bloedhitte en op een voetbalveld van zand de mooiste wedstrijden. Schitterend was ook het tenue van Mariette Barends (7x7). Het originele badstofshirt van Fortuna Sittard uit de midden jaren tachtig. Met LU als hoofdsponsor. Zowel Joost als Mariette verdienden met hun shirt een pitcher bier!

 

7x7 Dames

(Foto: Mariette, tweede van rechts, met naast haar 7x7 speelsters Wenneke, Anke, Mirjam en Barbara)

 

Vervolgens maakte juryvoorzitter Arthur Pinkse de winnaar bekend. Samen met Petra Doelen en Marco Spiegeler was de jury er vrij snel uit. Winnaar van Football Shirt Friday werd Radovan Nikic! Een bekend gezicht op de club. Radovan kwam vanwege de oorlog in voormalig Joegoslavië als vluchteling aan in Nederland. Hij zat in een asielzoekerscentrum in Friesland. Sympathieke Friezen uit Sneek brachten hem in contact met de lokale voetbalclub LSC Sneek. Daar mocht hij gaan voetballen om de zorgen van de oorlog te vergeten. Staand in een prachtige blauw shirt wist Radovan, speler van de zondag veteranen, alle aanwezigen in de kantine mee te nemen in zijn bijzondere verhaal.

20220225_224931

Voorzitter Pieter van Dijken overhandigde het eerste jubileumshirt aan sponsor Frans Spendel. Mede dankzij Frans, en de kledingcommissie, heeft Voorschoten '97 de beschikking over een uniek tenue. Met daarin verweven, op de rug, de Voorstraat. Frans bedankt!

 

Frans Spendel

De jubileumfestiviteiten gaan de komende weken door. Op 6 maart is de VoorschotenLoop. Op vrijdag 18 maart speelt oud SVLV tegen oud SV Voorschoten tijdens De Reünie.  Kijk voor het complete programma op het speciale jubileumonderdeel van de website.(AV)

 

Nog enkele sfeerbeelden.

BarJubileumshirts

BarendStamtafel

SVLV meisjesVSD drinkt bier

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.