Commissie Veilig Sportklimaat

Voorschoten '97 wil dat alle leden en bezoekers  genieten van voetbal en atletiek. Daarom werken we aan een sportklimaat waar  ieder individu zich veilig en prettig voelt in de sport en zichzelf kan zijn. In mei 2019 is daarom een commissie veilig sportklimaat ingesteld door de ALV.

 

Door het vertrek van de voorzitter van de commissie Geert Kaldenhoven eind vorig jaar moest het bestuur op zoek naar nieuwe bemensing van de commissie. Dat is gelukt. In de afgelopen bestuursvergadering is de commissie benoemd.

 

De nieuwe commissie bestaat uit :

Naam

Rol

Wessel Smit

Voorzitter

Bram Muires

Secretaris

Wilma Nijborg

lid

Menno Bruning

lid

 

Het bestuur heeft de commissie gevraagd om de huidige statuten en beleid van de CVSK  te actualiseren en de vereniging te adviseren over onderwerpen als de EHBO voorzieningen op het park.

 

Het bestuur bedankt Geert voor zijn inspanningen als CVSK voorzitter, te weten de opstelling van regels voor de werking van deze commissie en het behandelen van een aantal bij de commissie binnengekomen klachten. Dank zij hem beschikt de vereniging over voorzieningen waar een grote vereniging als Voorschoten '97 beslist niet zonder kan.

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.