Duivenvoorden Automobielen houdt mensen mobiel

Duivenvoorden Automobielen houdt mensen mobiel

 

Er zijn veel garages in Voorschoten. Maar wie naast deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk waarde hecht aan persoonlijk contact moet bij Bosch Car Service Duivenvoorden zijn.

Duivenvoorden Automobielen houdt mensen mobiel

Ton de Groot was jarenlang een gevestigde naam in Voorschoten. In 2009 nam Eric Duivenvoorden het autobedrijf aan het Gerard Douplantsoen over. Van oorsprong was het bedrijf gespecialiseerd in Franse auto’s, vooral Renault. Nu kun je er met iedere auto terecht. Eric heeft sindsdien een even bekende naam opgebouwd. Zijn geheim? Een kleinschalig en laagdrempelig bedrijf. Ze werken er met vijf mensen. Eric kent al z’n klanten bij naam en zoekt altijd naar een oplossing.

 

Onderscheiding

De garage van Eric is een Bosch Car Service-bedrijf. Bosch is ontwikkelaar en leverancier van bijna alle onderdelen aan een auto. Bosch stelt eisen aan de werkplaats. Eric is reuze trots op een beoordeling van 9,7 die hij ontving toen kortgeleden een ‘mystery shopper’ op bezoek kwam. Regelmatig worden er door Bosch trainingen gegeven in de nieuwste ontwikkelingen. Daarom kun je bij Duivenvoorden Automobielen niet alleen terecht met auto’s die rijden op benzine of diesel. Ook hybride en elektrische auto’s zijn welkom. En vanuit de Bosch organisatie is er altijd ondersteuning.

 

Alles voor de auto

Bij Duivenvoorden Automobielen doen ze alles voor je auto. Advies, onderhoud, reparaties, ruiten, wielen uitlijnen, banden en APK keuringen. Ook wie een nieuwe of gebruikte auto zoekt is bij Eric Duivenvoorden aan het juiste adres. Hij speurt net zo lang tot hij voor een goede prijs de door jou gewenste auto heeft gevonden.

 

Garantie

Bij Bosch Car Service Duivenvoorden behoud je bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar je de auto kocht. Je kunt bij Eric dus ook terecht voor onderhoud aan  een nieuwe auto. Er wordt gewerkt volgens de voorschriften van de fabrikanten en met originele kwaliteitsonderdelen. En dat tegen een veel lager uurtarief dan bij de officiële dealers.

 

Eric Duivenvoorden woont zelf in Lisse. Bij Voorschoten '97 komen kijken komt er dus niet snel van. “Maar plaatselijke verenigingen sponsoren vind ik belangrijk. Naast de voetbal steun ik ook de handbal en -als dat weer kan- de paardenmarkt.”

 

Duivenvoorden Automobielen, Gerard Douplantsoen 22,

2251 GN Voorschoten, 071 5617540

www.duivenvoordenautomobielen.nl

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.