Nog meer Groen Geel…!!!

Nog meer Groen Geel…..!!

 

Wat is het toch fantastisch dat we binnen onze club terug kunnen vallen op de Club van 100 en “stille sponsoren”. Mede door deze geldverstrekkers hebben we weer stappen kunnen maken.
Onze Cor koesterde al lange tijd de wens om de hoekvlaggen met groen geel Voorschoten '97 logo te voorzien. Zo gevraagd, zo gedaan.

 

Nog meer Groen Geel -02 Nog meer Groen Geel -01

 

Bij de start van het seizoen heeft de materiaalcommissie het ballenhok aangepast. Al het trainingsmateriaal is nu in 1 ruimte gehuisvest. Dit had tot gevolg dat de kasten waar teams hun tassen met wedstrijdmateriaal konden opbergen verloren zijn gegaan.

 

De teams sleurden hun materiaal nu mee naar huis en tot ergernis werd thuis de schuur, gangkast, kofferbak ingericht tot ballenhok. Gelukkig is hier nu een einde aan gekomen.


Er zijn 32 nieuwe opberglockers gerealiseerd in “geel groene” kleuren. Tevens is er voor gezorgd dat er in deze ruimte ook weer gebruik gemaakt kan worden van de vertrouwde ballenpomp. Ook dit project is gerealiseerd met dank aan Toko Benji en de “club van 100”.

 

Nog meer Groen Geel -03 Nog meer Groen Geel -04

Het resultaat is echt fantastisch.


De materiaalcommissie dankt bij deze een ieder die voor deze “geel groene” projecten zijn steentje heeft bijgedragen.

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.