Op 1 juli bestaat Voorschoten '97 25 jaar!

Jubileumlogo Voorschoten '97

 

Op 1 juli bestaat Voorschoten '97 25 jaar!

 

Een kwart eeuw Voorschoten '97 en dat gaan we vieren. Vanwege Corona hebben we de meeste activiteiten richting mei/juni gepland, zodat de kans groter is dat alles door kan en mag gaan.

 

Het clubweekeinde van 1 t/m 3 juli vormt de afsluiting van de festiviteiten. Dan is het drie dagen lang druk en gezellig op de club!

 

Om alle kosten te kunnen betalen, organiseren we een jubileumloterij. Doe allemaal mee! Je kunt geweldige prijzen winnen en al het geld dat overblijft, gaat rechtstreeks naar de clubkas.

 

Op zondag 3 juli start, direct na het seniorentoernooi, de feestavond inclusief barbecue. Deze avond is bedoeld voor iedereen die onze club een warm hart toedraagt: voetballers, atleten, mannen, vrouwen, leden, vrijwilligers, supporters, sponsoren, trainers/leiders etc.

 

Programma

 

Op 25 februari starten we met de festiviteiten. Dan vindt de uitgifte plaats van de bestelde jubileumshirts op Football Shirt Friday! Clubhistoricus Hans Douw gaat in op de historie van voetbalshirts (en zal eindelijk het enige en echte verhaal onthullen over het waarom van onze geelgroene kleuren). De dresscode van de avond is je favoriete voetbalshirt. Een speciale jury (juryvoorzitter is Arthur Pinkse) bepaalt wie het mooiste shirt (en het verhaal erachter) heeft en de winnaar krijgt het jubileumshirt!

 

Op 6 maart is de Lustrumeditie van de VoorschotenLoop, met de mogelijkheid om als team van 5 personen mee te doen om samen 5x5km = 25 kilometer te lopen.

 

Op 18 maart vindt De Reünie plaats! Oud-teams van SVLV, SV Voorschoten en Randstad Sport spelen een toernooitje en daarna gaat het in de kantine vooral over vroeger. Plakboeken en oude foto’s mee, wij regelen dat er veel André Hazes (Sr. uiteraard) wordt gedraaid!

 

Op 4 juni, zijn de Clubkampioenschappen atletiek in jubileumstijl (in oude tenues en met oud-leden competitie).

 

Op 10 juni zijn op ons complex de Regionale kampioenschappen 7X7 mannen en vrouwen 35+. Zoals altijd staat een 7X7-avond garant voor spectaculair voetbal en heel veel gezelligheid na afloop in de kantine.

 

En weer een dag later, op 12 juni, zijn alle opa’s, oma’s en (klein)kinderen welkom voor het speciale Familievoetbaltoernooi!

 

Op 17 juni vindt het jubileum sponsortoernooi plaats. Normaal gesproken op de woensdag voor Hemelvaart maart dit jaar verplaatst vanwege de finale van Feyenoord. Het wordt een unieke editie van dit traditionele succesnummer!

 

Op zondag 26 juni, is de speciale zomereditie van de Rendierenloop. Houd voor meer info www.rendierenloop.nl in de gaten.

 

Clubweekeinde

We beginnen op vrijdag 1 juli, onze officiële verjaardag. Hans Douw en Daan Lobel organiseren in de kantine een unieke jubileumquiz. Tevens zal Hans zijn boek over 25 jaar Voorschoten '97 presenteren.

 

Een dag later, zaterdag 2 juli, is de jeugddag voor alle voetballende jeugdleden van Voorschoten '97; op het hoofdveld worden twee jubileumwedstrijden gespeeld: 25 jaar sterrenteam zaterdag en 25 jaar sterrenteam zondag spelen tegen hun favoriete tegenstanders!

 

We sluiten de jubileumfestiviteiten af op zondag 3 juli. Eerst gaan alle senioren (mannen én vrouwen) tegen elkaar voetballen. Daarna is er een barbecue, de trekking van de loterij gevolgd door het slotfeest.

 

 

In oktober kun je hardlopen, en lang ook. Dan vindt de 25 uursloop in estafettevorm plaats op de atletiekbaan. Alle leden kunnen meedoen.

 

Hierbij in het kort een overzicht van de jubileumactiviteiten

Overzicht jubileumactiviteiten

25 februari

Football Shirt Friday:

-          Dresscode: voetbalshirt!

-          Onthulling en uitreiking van de jubileumshirts.

-          Verkiezing mooiste voetbalshirt van Voorschoten

6 maart:

Lustrumeditie van de VoorschotenLoop, met de mogelijkheid om als team van 5 personen mee te doen aan de 5X5=25km.

18 maart

De Reünie. Nostalgische voetbalavond in de kantine, voorafgegaan door mini-toernooi SVLV, SV Voorschoten en Randstad Sport

4 juni:  

Clubkampioenschappen atletiek in lustrumstyle (in oude tenues en met oud-leden competitie)

10 juni:

Regionaal kampioenschap 7X7 mannen en vrouwen 35+

12 juni:

Familievoetbaltoernooi

17 juni:

Jubileum sponsortoernooi

26 juni:

Rendierenloop zomereditie

1 juli:

Officiële viering jubileum; Jubileumquiz

2 juli:

Jeugddag voetballers Voorschoten '97; jubileumwedstrijden: 25 jaar sterrenteam zaterdag en 25 jaar sterrenteam zondag

3 juli:

Senioren voetbaltoernooi; jubileumfeest; trekking loterij

Oktober

25 uursloop in estafettevorm op de atletiekbaan (voor alle leden!)

 

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.