Nick Poot nieuwe interim hoofdtrainer zaterdag 1 voor resterende seizoen

Nick Poot nieuwe interim hoofdtrainer zaterdag 1 voor resterende seizoen

 

Met het vertrek van Theo Ducaneaux moest de TC op zoek naar een oplossing voor het resterende seizoen. Het Bestuur en de Technische Commissie Senioren zijn dan ook blij met het feit dat Nick Poot, momenteel assistent trainer van zaterdag 1, bereid is gevonden om op interim basis het seizoen af te maken als hoofdtrainer. Omdat hij momenteel over UEFA B / TC2 beschikt is er dispensatie ontvangen van de KNVB voor het resterende seizoen. Nick heeft daarnaast de ambitie om in de toekomst de opleiding tot UEFA A/ TC1 te volgen. Na dit seizoen zal Nick terugkeren in de assistent rol bij de nieuwe hoofdtrainer Jonathan Jonk.

 

Nick Poot

Omdat de assistent rol nu tijdelijk niet ingevuld is zal John van Veen (oude bekende van de club en selectie) worden toegevoegd voor het resterende seizoen. Zo denken we als club een sterk duo te hebben om het seizoen mee af te maken en de enigszins teleurstellende resultaten tot nu toe vlot te trekken.

 

Laten we hopen dat het balletje weer snel mag gaan rollen!

 

John van Veen interim assistent trainer zaterdag 1 voor het resterende seizoen

 

Met de aanstelling van Nick Poot als hoofdtrainer van zaterdag 1 voor het resterende seizoen moest de TC op zoek naar een goede assistent die complementair is aan Nick en begrijpt wat er gevraagd wordt van de spelers om de weg omhoog op de ranglijst weer te vinden.

 

John van Veen

Het Bestuur en de Technische Commissie Senioren zijn dan ook blij met het feit dat John van Veen deze uitdaging ook ziet zitten en dat er snel geschakeld kon worden. John van Veen die na vorig seizoen gestopt was als assistent bij Voorschoten keert daarmee weer tijdelijk terug om de klus te klaren. Een belangrijk details is dat de spelersgroep John ook graag zien terugkeren om het seizoen samen af te maken.

 

Achtergrond John:

Een voetballiefhebber met een rijk verleden bij Voorschoten '97 en haar voorganger SVLV als speler en trainer. Ook was hij jaren actief bij vv Noordwijk als assistent in de top van het amateurvoetbal.

 

Pieter van Dijken (voorzitter)

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.