Zo doe je gemakkelijk mee aan de 2500 kilometer-challenge!

We gaan, ondanks de lockdown, op een bijzondere manier het jubileumjaar in door met z'n allen minimaal 2500 kilometer te lopen (hardlopen en wandelen). De challenge duurt van 1 januari tot en met 25 januari. Hoe doe je mee?

Het gemakkelijkste is om je via Strava aan te melden voor de speciale groep via www.strava.com/clubs/v97gaatvoor2500. Al jouw niet-afgeschermde activiteiten tellen dan automatisch mee. Je hoeft verder niets te doen.

Heb je geen Strava? Stuur dan regelmatig een mail naar atletiek.nieuwsbrief@voorschoten97.nl met je naam en het aantal kilometers. Je hoeft niet elk rondje te mailen, maar stuur een overzicht van een paar dagen tot maximaal een week. Het is uiteraard niet toegestaan om al je kilometers pas aan het einde van de challenge in te sturen.

 

Asics Ekiden
Doe mee aan de jubileumchallenge en loop samen met jouw clubgenoten minimaal 2500 kilometer.

Foto’s en updates

Nog leuker is het wanneer je af en toe een foto (het liefst in clubshirt) en / of een verhaaltje stuurt over jouw rondjes. Dit kan via de mail (atletiek.nieuwsbrief@voorschoten97.nl) of Whatsapp naar Mathieu (06-16416551).

Een selectie van deze foto’s en verhalen plaatsen wij op de website en social media van Voorschoten '97 Atletiek. Hier vind je ook regelmatig een update van de gezamenlijke kilometerstand. Via leuke berichten en posts houden wij zo elkaar tijdens deze donkere periode op de hoogte van de rondjes die we lopen!

Loop jezelf in de top-25!

Naast het gezamenlijke doel, is er ook een individuele strijd. We houden namelijk een top-25 bij met de leden met de meeste kilometers! De kilometers van de junioren tellen twee keer mee. De pupillen krijgen hun aantal kilometers keer drie. Uiteraard rekenen we deze slechts één keer voor het totaal van de club. Geef in je mailtjes aan dat je pupil of junior bent. Dat maakt het voor ons een stuk gemakkelijker om de stand bij te houden.

Een vermelding in de top-25 is natuurlijk een prachtig doel. Voor de nummer 1 ligt er bovendien een mooie prijs klaar!

 

Lees hier het hele artikel over de jubileumchallenge.

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.