Theo Ducaneaux stopt per 1 Januari

Het bestuur maakt het volgende bekend:

Onlangs heeft hoofdtrainer Theo Ducaneaux aangegeven bij het bestuur dat hij zijn taken per 1 jan neerlegt. Eerder had hij al besloten om niet voor een vierde contractjaar te gaan. Hij houdt in overleg met het bestuur  de werkgerelateerde,  persoonlijke motieven van dit besluit intern.

 

Om speculaties te voorkomen: de resultaten van het eerste elftal (die een beetje tegenvallen) spelen geen enkele rol in dit besluit, en zijn relatie met spelers en staf was en is prima.

Inmiddels heeft Theo zijn besluit meegedeeld aan de spelersgroep en zijn staf. Bestuur en TC zijn op dit moment samen op zoek naar een waardige vervanger voor Theo op deze zo belangrijke post voor de club. We hopen daar op zo kort mogelijke termijn mededelingen over te kunnen doen.

 

Langs deze weg wil het bestuur namens de vereniging Voorschoten Theo bedanken voor alles wat hij als hoofdtrainer heeft gedaan. We hebben met hem mooie voetbalmomenten mogen beleven, maar zoals normaal in de sport  ook de mindere. Die dank kan vanwege de corona regels op dit moment  niet anders dan via dit kanaal gaan. Omdat hij zijn werk als HJO dit seizoen afmaakt komt er naar we aannemen gelegenheid om dit afscheid nog te doen zoals het hoort, in persoon.

 

Namens het bestuur,

 

Pieter van Dijken, voorzitter.

 

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

¬© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.