Kerstboodschap

kerst 2021

Alles wat wenselijk voor de komende feestdagen….

Het bestuur van Voetbal- en Atletiekvereniging Voorschoten '97 mooie feestdagen en een goed begin van het nieuwe jaar toe.

 

Het zijn barre tijden….een witte Kerst zit er niet in dit jaar, zo lijkt het op dit moment. Maar koud is het wel. En bijzonder omdat een normale viering, met alle feestelijkheden daarom heen er ook dit jaar evenmin in zit.

 

Wat we wel kunnen doen is even terug- en vooruit kijken. Ikzelf heb het afgelopen jaar ervaren waarom wij de dingen doen die we doen. Bijna elke dag en elk weekend kon er gesport worden, niet volgens het vaste stramien maar toch. Bewegen, je teamgenoten zien, we beseften hoe belangrijk dat is voor ons, mensen, groot en klein.  En we doen dat met z’n allen, zonder drang of dwang.

 

Ik wens ons toe dat we zo ook het nieuwe jaar – een jubileum jaar nog wel – ingaan. Ongetwijfeld zullen komen we weer hobbels en teleurstellingen tegen.  Maar het gevoel dat we toch weer mogen straks en daar nu al voorpret voor hebben, dat maakt ook deze jaarwisseling weer feestelijk.

 

Het bestuur,

Piet, Roel, Björn, Joost, Jules, Richard, René en Marinus

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.