Corona- en jubileumchallenge: Samen gaan we voor 2500 kilometer in 25 dagen!

De club zit weer op slot. De komende weken kunnen we niet met elkaar trainen zoals we dat zouden willen. Dat vinden wij als Atletiekcommissie geen leuke manier om 2022, het jaar waarin we ons 25-jarig jubileum vieren, te beginnen. Bovendien willen wij niet dat jij de komende tijd op je kont gaat zitten. Daarom hebben wij een uitdaging voor alle leden (voetbal en atletiek). Samen gaan we proberen om van 1 januari tot en met 25 januari 2500 kilometer te lopen!

Het principe is simpel. Gedurende deze 25 dagen houd jij zelf bij hoeveel kilometers je loopt. Dit mag hardlopend of wandelend. Regelmatig stuur je een mail naar atletiek.nieuwsbrief@voorschoten97.nl met je naam en het aantal kilometers. Je hoeft niet elk rondje te mailen, maar stuur een overzicht van een paar dagen tot maximaal een week. Het is uiteraard niet toegestaan om al je kilometers pas aan het einde van de challenge in te sturen.

Wanneer je een Stravagebruiker bent, is het gemakkelijker om je aan te melden voor de speciale groep voor deze challenge: www.strava.com/clubs/v97gaatvoor2500. Al jouw hardlooprondjes tellen dan automatisch mee. Je hoeft dan niet per mail je kilometers door te geven. We zijn nog bezig om ook de wandelkilometers automatisch mee te laten tellen. Hierover binnenkort meer.


Foto's en verhalen

Nog leuker is het wanneer je af en toe een foto (het liefst in clubshirt) en / of een verhaaltje over jouw rondjes stuurt. Dit kun via de mail (atletiek.nieuwsbrief@voorschoten97.nl) of Whatsapp naar Mathieu (06-16416551). Een selectie van deze foto’s en verhalen plaatsen wij op de website en social media van Voorschoten '97 Atletiek. Hier vind je ook regelmatig een update van de gezamenlijke kilometerstand. Via leuke berichten en posts houden wij zo elkaar tijdens deze donkere periode op de hoogte van de rondjes die we lopen!

 

Coronachallenge
Stuur je kilometers in en doe mee aan de challenge!

Loop jezelf in de top-25!

Naast het gezamenlijke doel, is er ook een individuele strijd. We houden namelijk een top-25 bij met de leden met de meeste kilometers! De kilometers van de junioren tellen twee keer mee. De pupillen krijgen hun aantal kilometers keer drie. Uiteraard rekenen we deze slechts één keer voor het totaal van de club. Geef in je mailtjes aan dat je pupil of junior bent. Dat maakt het voor ons een stuk gemakkelijker om de stand bij te houden.

Een vermelding in de top-25 is natuurlijk een prachtig doel. Voor de nummer 1 ligt er bovendien een mooie prijs klaar!

Stimuleren

Wij zijn ervan overtuigd dat we de 2500 kilometer gaan halen! Maar nog veel belangrijker vinden wij het dat we elkaar de komende weken stimuleren en helpen om fit te blijven en plezier te houden in het lopen. Heel veel succes!

De Atletiekcommissie

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.