Corona update 28 november

Geldige QR-code

Nieuwe coronamaatregelen m.i.v. 28 november 2021

 

Vrijdagavond 26 november zijn door de overheid nieuwe maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het Corona virus. Deze maatregelen gaan in op zondag 28 november om 17:00 uur en zullen in ieder geval tot en met zaterdag 18 december duren.

De KNVB gaat alle scenario’s per categorie (de A-categorie en de pupillen, junioren en senioren in de B-categorie) in kaart brengen en zal komende week een besluit nemen.

Voorlopig kunnen we bij Voorschoten '97 niets anders doen dan de richtlijnen van de overheid volgen.

Dat houdt in:

  • Vanaf 17.00 mogen er geen trainingen worden gehouden, hou het trainingsschema en je team-app in de gaten of er voor 17.00 nog trainingen zullen zijn;
  • Trainingen van de atletiek (wandelen en hardlopen) buiten het complex zijn na 17 uur toegestaan, met maximaal 4 personen (trainer telt niet mee);
  • Commissie & bestuursvergaderingen kunnen doorgang vinden, mits de basisregels in acht worden genomen en het complex altijd afgesloten wordt door de laatste gebruiker.
  • De kantine en de kleedkamers zijn op wedstrijddagen open tot uiterlijk 17:00 en door de weeks  gesloten.

Wij begrijpen  dat niet alle maatregelen als prettig worden ervaren, maar wij moeten ons als sportvereniging aan de huidige coronaregels houden. Wij rekenen op uw begrip en medewerking!

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.