Van de Bestuurstafel

 

 

Beste Leden, ouders en supporters van Voorschoten '97,

 

Het afgelopen weekend was het eerste volledige weekend waar wij een aantal maatregelen voor onze kiezen kregen die een enorme impact hebben op de organisatie van onze vereniging (nog steeds 1 van de grootste van het land).

 

Of wij het nou wel of niet met deze regels eens zijn doet niet ter zake, als bestuur hebben wij de verantwoordelijkheid deze na te leven. Uiteraard vinden we het spijtig dat deze maatregelen er zijn en willen we niks liever dan het spelletje beleven op de manier zoals het hoort, lekker met zijn allen langs de lijn en na afloop in de kantine. 

 

Ook is het ons bekend dat een aantal (vooral kleinere) verenigingen in het land het niet zo nauw nemen met de regels en deze zo hanteren dat ze de kantine als een horecagelegenheid aanzien. In de sportkantines is het inderdaad de bedoeling dat de horecaregels gehanteerd worden (QR Code, vaste zitplaatsen en uiterlijk 20.00 sluiten). Een nadrukkelijk verzoek welke wij per mail hebben ontvangen uit naam van Dhr. Jan Dirk van der Zee (directeur Amateurvoetbal van de KNVB) geeft duidelijk aan dat alleen spelers en functioneel vrijwilligers het sportpark en de kantine mogen bezoeken en daarbij het bezoek zo kort mogelijk dienen te houden....

 

Terugblikkend op afgelopen weekend kunnen wij concluderen dat niet alles gelopen is zoals het zou moeten en daarom hebben wij afgelopen maandag nog eens bij elkaar gezeten om een en ander te evalueren.

 

Wij willen een ieder die Voorschoten '97 een warm hart toedraagt verzoeken zich de komende weekenden aan de regels te houden en willen de volgende punten benadrukken:

  • Houdt je aan de basisregels
  • Teams verzamelen buiten het sportpark en betreden gezamenlijk het terrein.
  • Maximaal 3 begeleiders per elftal.
  • Probeer niet willens en wetens het terrein op te komen zonder functie
  • Houdt je bezoek aan de kantine niet te lang en ga zitten.

Wilt u de komende weekenden de verrichtingen op ons hoofdveld volgen raden wij u aan de app van Usportfor te downloaden op uw telefoon of tablet. Via Upsportfor worden alle wedstrijden live uitgezonden.

Wij rekenen op uw begrip en medewerking.

 

Bestuur Voorschoten '97

 

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.