Ode aan het dorp en het verleden

Shirt voorzijde

 

 

Om het 25-jarig jubileum extra groots te vieren hebben we een speciaal jubileumshirt ontworpen dat vanaf nu te bestellen is! Het shirt is uiteraard in het geelgroen en er zijn diverse speelse verwijzingen naar ons verleden in aangebracht. Uniek: het jubileumshirt van Voorschoten '97 heeft onderaan de rug een afbeelding van de Voorstraat!

 

De kleur zwart is toegevoegd aan het jubileumshirt om de banden met het dorp Voorschoten te onderstrepen. Dorp en voetbal zijn al anderhalve eeuw nauw met elkaar verbonden. Voorschoten '97 zit stevig verankerd in ons dorp en andersom geldt precies hetzelfde. Eigenlijk zijn we allemaal trotse Voorschotenaren! Daarom hebben we er voor gekozen om een print van een bijzondere plek in Voorschoten op het jubileumshirt af te drukken. We kregen veel ideeën aangereikt, maar uiteindelijk bleek de stemming unaniem. Het meest iconische van Voorschoten is de Voorstraat! Dus staat die op het jubileumshirt.   

 

Twee groene banen

De voorkant van het jubileumshirt kenmerkt zich door twee groene verticale banen, die het bloed van de oude SVLV’ers sneller zal doen stromen. Ook het rood van deze roemruchte club komt in kleine details terug. Wat verder opvalt is de zwarte kraag met daarin de tekst ‘Voorschoten '97 25 jaar’. Zwart, ook een basiskleur van SV, komt tevens terug in de bies.  Uiteraard staat het speciale jubileumlogo op de borst.

Let op: de kleur groen in het proef shirt op de foto is niet de kleur in het echte shirt; dat wordt het echte Voorschoten97 groen!

 

Accenten

Ook twee smalle verticale witte strepen, die in het eerste shirt van Voorschoten '97 zaten, komen terug in het jubileumshirt. Bovenaan de rug zie je drie verticale blokken. Een verwijzing naar onze drie rechtsvoorgangers SV Voorschoten, Randstad Sport en SVLV. Zoals een groot historicus ooit zei: zonder kennis van het verleden geen begrip van het heden!

 

 

detailachterzijde bies

 

 

Bestellen

Het is voor iedereen mogelijk het speciale jubileumshirt te bestellen door het bestelformulier in te vullen.

 

Klik hier om naar het bestelformulier te gaan

 

https://forms.gle/ZgE3jG1krxSAafuV9

 

Let op, BESTELLINGEN MOETEN BINNEN ZIJN VOOR 25 NOVEMBER.

 

Na invullen ontvangt u een bevestiging en daarna binnen 24 uur een bericht met een QR-code en een link waarmee het shirt betaald kan worden. Check ook je spambox!

 

Alleen betaalde bestellingen worden in behandeling genomen. Het shirt is in veel maten te bestellen en kost €34,99. Het is teams toegestaan in het shirt competitie te voetballen! Uiteraard moet iedereen er dan wel eentje hebben.

 

Uitlevering Football Shirt Friday

De productietijd bedraagt 10-12 weken. Op vrijdagavond 25 februari worden de jubileumshirts uitgeleverd in de kantine tijdens Football Shirt Friday. Nadere informatie volgt.

 

Zo snel mogelijk na de winterstop gaan zaterdag 1 en zondag 1 al in het shirt spelen.

 

(AV)

 

Achterzijde shirt

 

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.