Football Shirt Friday

1E8A8201

 

Om ons 25-jarig jubileum te vieren is er een speciaal jubileumshirt ontwikkeld. Het wordt een uniek shirt met daarin aandacht voor het verre en het recente verleden én er wordt verbinding gelegd met het dorp. Voorschoten is immers onze gemeenschappelijke binding, het dorp waar we trots op zijn. Dat gaan we op een bijzondere manier in het shirt verwerken!

 

Beide selectie-elftallen (zaterdag 1 en zondag 1) zullen in het shirt gaan spelen. We streven ernaar dit zo snel mogelijk na de winterstop te realiseren. Het is ook andere elftallen toegestaan in het jubileumshirt te voetballen. Uiteraard moeten alle teamleden dan wel het shirt hebben!

 

Bestellen

Daarom kunnen alle leden en geïnteresseerden, die graag het jubileumshirt willen hebben, het shirt bestellen. Dus ook als je het gewoon leuk vindt om het te hebben, of om er bijvoorbeeld in te trainen.

Op dit moment, eind oktober, wachten we nog op het fysieke sample (voorbeeld) van het shirt. Zodra dat binnen is en het bevalt, start het bestelproces via de website. We moeten de bestellingen eind november doorgeven aan de fabrikant. Het shirt wordt in Portugal geproduceerd en zal naar verwachting €34,90 kosten.

 

Football Shirt Friday

Het productieproces van het jubileumshirt duurt 10-12 weken. We organiseren op vrijdag 25 februari 2022 een speciale Football Shirt Friday in de kantine. Dan worden alle bestelde shirts uitgedeeld. Deze avond zal tevens de officiële start van de jubileumfestiviteiten zijn.

Op Football Shirt Friday is de dresscode je favoriete voetbalshirt. Een speciale jury zal het mooiste shirt van de avond kiezen (en het verhaal erbij natuurlijk) en de eerste prijs is: ons jubileumshirt!

 

Het jubileumshirt komt tot stand door een intensieve samenwerking tussen de kledingcommissie, de sponsorcommissie en de jubileumcommissie. Waarvoor dank!

 

(AV)

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.