Liz Rijsbergen scoort voor Jong Oranje

IMG_4287

 

Afgelopen maandag speelde Liz Rijsbergen een interland met Jong Oranje. In het stadion van Almere City was Jong Italië de tegenstander. Liz viel in de 83e minuut in, maar wist twee minuten later al het net te vinden. Met een droge knal in de linkerhoek bracht ze de eindstand van deze vriendschappelijke wedstrijd op 6-0.

Liz speelde vrijwel haar hele jeugd bij Voorschoten '97, tot ze op haar 16e werd gescout door ADO Den Haag. Aanvankelijk kwam ze daar uit voor de beloften, maar inmiddels is ze al geruime tijd vaste waarde voor ADO in de Eredivisie.

Liz werd eerder al geselecteerd voor Oranje onder 17 en speelde vorige maand ook al een paar minuten voor Jong Oranje tegen Zweden. De wedstrijd van maandag was van hoog niveau. Bij de dames uit Italië deden speelsters mee van o.a. AS Roma, Juventus, AC Milan en Internazionale. Desondanks waren ze kansloos tegen Jong Oranje. Naast haar doelpunt viel ‘onze’ Liz op door haar doelgerichte acties. Ze zorgde als linksbuiten direct voor gevaar en kan dan ook terugkijken op een goede invalbeurt. 

 

IMG_4283

 

IMG_4294

 

(Hans Douw)

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.