Hans Wesselman, nieuwe voorzitter scheidsrechterscommissie

Hans Wesselman, nieuwe voorzitter scheidsrechterscommissie

 

Hans WesselmanEven voorstellen:

Ik ben 54 jaar oud, woon samen met mijn Chinese vrouw Siaowen en zoon Tycho in Noord-Hofland Voorschoten. Mijn dochter Maud is inmiddels uitgevlogen. Sinds 1987 ben ik werkzaam als therapeutisch medewerker in de PPC Den Haag, beter bekend als de Scheveningse gevangenis.

 

Ben zelf altijd actief geweest als voetballer bij V.N.L. en U.V.S. in Leiden. Later heb ik nog heel veel gezaalvoetbald in het Haagse via mijn werk.

 

Betrokkenheid bij Voorschoten '97 heb ik gekregen door onze zoon die in de mini league begon met voetballen en inmiddels in de JO14-2 speelt. Altijd leuk om te zien op zaterdagochtend en ben zijn grootste supporter.

 

Binnen Voorschoten '97 ben ik al een aantal seizoenen actief als clubscheidsrechter en zat al enige tijd in de scheidsrechterscommissie. Nadat Herman de Vries had aangegeven te willen  stoppen als voorzitter, heb ik hem opgevolgd. Hierbij wil ik hem bedanken voor zijn inzet van de afgelopen jaren.

 

Omdat ik het leuk vind om wat te betekenen voor een ander, graag vrijwilligers werk doe, mensen wil verbinden, en ons scheidsrechterskorps actief en positief is, heb ik er veel zin in.

 

Bij deze wil ik ook van de gelegenheid gebruik maken om een oproep te doen, we hebben nog steeds dringend scheidsrechters nodig !

 

Dit seizoen hebben wij 5 nieuwe scheidsrechters mogen verwelkomen, fantastisch natuurlijk. Maar, helaas zijn ook een paar scheidsrechters ons ontvallen of gestopt. Het huidige scheidsrechterskorps bestaat uit 30 actieve scheidsrechters. Dit lijkt veel maar is structureel nog tekort voor zo’n grote vereniging als Voorschoten '97.

 

Dus leden, ouders, speelsters en spelers, wil je je aansluiten bij ons fantastische scheidsrechterskorps, loop dan eens langs de scheidsrechters kleedkamer, ook wel het “hok van Cor” genoemd of schrijf een mailtje naar:

 

scheidsrechters@voorschoten97.nl

 

Wij nemen dan contact met jou op.

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.