Metselbedrijf Zwaan is nieuwe shirtsponsor zaterdag 1 Voorschoten '97.

Metselbedrijf Zwaan is nieuwe shirtsponsor zaterdag 1 Voorschoten '971E8A0204a-640

 

Metselbedrijf Zwaan B.V. is voor het seizoen 2021 – 2022 shirtsponsor van het eerste zaterdagteam van Voorschoten '97. Daarmee herhaalt de geschiedenis zich een beetje. Metselbedrijf Zwaan was in 1997 ten tijde van de fusie tussen de drie Voorschotense voetbalclubs sponsor van Randstadsport. De huidige directeur, Marco Zwaan, heeft zelf bij Voorschoten '97 gevoetbald en traint er nu het team van zijn dochter. Het bedrijf is ook hoofdsponsor van LeidenAmateurVoetbal.

 

Metselbedrijf Zwaan bestaat al méér dan veertig jaar. Marco Zwaan, ging in 1997 als 17-jarige in het bedrijf van zijn vader aan de slag als metselaar. Vanuit het kantoor aan de Rooseveltstraat in Leiden heeft Marco nu de dagelijkse leiding. Inmiddels is Zwaan B.V. uitgegroeid tot een erkend metselbedrijf met ruim 40 vakkundige vaste medewerkers en 30 vakkundige zzp-ers.

 

Klant centraal

Het bedrijf is actief in de woningbouw, utiliteitsbouw en bruggenbouw en is de specialist voor al het metsel-, voeg- en steigerwerk. Het management en alle voorlieden hebben met succes de cursus Lean Bewustwording afgerond. Hierdoor is creatief denken in de hele organisatie een vast onderdeel van de werkwijze waarbij de klant en eindgebruiker altijd centraal staan. Het resultaat is een kortere bouwtijd en minder bouwfouten.

 

Selectie is er klaar voor

De zaterdagselectie van Voorschoten '97 onder leiding van trainer Theo Ducaneaux kijkt verlangend uit naar het nieuwe seizoen 2021 - 2022. Hopelijk gooit corona ditmaal geen roet in het eten. De selectie is zoveel mogelijk intact gebleven. Wel zijn drie selectiespelers vertrokken omdat zij in Amsterdam zijn gaan wonen. Maar er zijn ook nieuwe namen zoals Lars Oudshoorn (Quick Boys) en Tim de Rijk (Alphense Boys). Daarnaast zijn er vier spelers vanuit de A1 naar de zaterdagselectie doorgeschoven:  Mike Harteveld, Boris Kleiwegt, Mo Maatoug en Derk Reinders. In de competitie is de eerste thuiswedstrijd van Voorschoten zaterdag 1 op 2 oktober tegen Honselersdijk 1.

 

zat1-seizoen2021-2021

Het nieuwe zaterdag 1 elftal van Voorschoten '97.

 

1E8A0204a-640

Marco Zwaan, de nieuwe shirtsponsor van zaterdag 1 van Voorschoten '97 met rechts clubvoorzitter Pieter van Dijken en links Hans Toor, voorzitter van de sponsorcommissie.

Quatrocross
1e clubcircuit Atletiek
De Voorschotenloop

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.