ADO Voorschoten '97 voetbalkamp
ADO Voorschoten '97 voetbalkamp
ADO Voorschoten '97 voetbalkamp

DSC_0764

Hoofdmenu

ALV in de buitenlucht

ALV in de buitenlucht

 

ALV juni  2021-06-24

 

Donderdagavond 24 juni kende een primeur voor Voorschoten ‘97. Ruim 40 leden hebben in de buitenlucht op het terras een ALV gehouden. 

 

De belangrijkste besluiten uit deze vergadering:

  • De begroting voor het komend seizoen is goedgekeurd.
  • Na wat discussie is de voorgestelde contributieverhoging geacoordeerd. Voor het merendeel van de leden is de verhoging beperkt, voor de 7*7 leden is impact groter.
  • Pieter van Dijken is voor de komende drie jaar verkozen als voorzitter. Arthur Pinkse heeft afscheid genomen als penningmeester
  • Lenny van Klink heeft de uitkomsten van de werkgroep renovatie van de 300 m atletiek baan gepresenteerd. De vergadering stemt in met het bestuursvoorstel op op zeer korte termijn een integraal voorstel te ontwikkelen voor renovatie van én de baan én de opstallen (kleedkamers, portocabin, kantine) van ons complex. De renovatie commissie zal worden getrokken door Leo van Grol.
  • Arnout Verzijl heeft de aanwezigen een doorkijkje gegeven in de activiteiten die wij in 2022, het 25 jarig bestaan van onze vereningen kunnen gaan verwachten. Hou het eerste weekend van juli 2022 vrij!

 

Namens het bestuur van Voorschoten ‘97

Roel van Goudoever

secretaris

 

 

 

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.