Algemene Ledenvergadering
ADO Voorschoten '97 voetbalkamp
ADO Voorschoten '97 voetbalkamp
ADO Voorschoten '97 voetbalkamp

Hoofdmenu

Walking Footballers Voorschoten’97 mogen weer

 

Walking Footballers Voorschoten’97 mogen weer.

 

Na ruim een half jaar, waarin bijna alle sport, dus ook walking football, anwege het Covid-19 virus was verboden kan er eindelijk weer aan buiten sporten worden gedacht. De jeugd mocht al wel onderling voetballen, en op een gegeven moment zelfs senioren tot de leeftijdsgrens van 27 jaar, maar de “echte senioren” van Voorschoten’97, de walking footballers (60-80 jaar), voor wie bewegen juist zo belangrijk is, mochten pas eind mei weer beginnen.

 

De animo en het enthousiasme om eindelijk weer op het veld te staan was dan ook groot. iteraard gehouden aan de nog geldende egels, waaronder de inmiddels bekende 1,5-meterafstand-regel. Met zo’n 15 man werd onder leiding van atletiektrainer Ed Zijl begonnen aan een lekker pittige warming-up, wel nodig na zoveel aanden. Daarna enkele oefeningen met bal n, het mag weer, afgesloten werd met een ouderwetse partij. De kop is er af met deze eerste trainingen en het smaakt duidelijk naar meer.

 

Hopelijk vanaf nu weer elke dinsdagmiddag, anvang 14.00 uur, verzamelen vanaf 13.45 bij de ingang van sportpark Adegeest.

 

Belangstellenden worden van harte uitgenodigd te komen kijken, of beter nog met je sportkleding aan (de kleedkamers zijn nog gesloten) zelf ervaren hoe leuk het is om weer een balletje te trappen en daarna gezellig een frisje/biertje te drinken met elkaar.( Het terras is open) Info bij Fred Veldman (fa.veldman@gmail.com ), Gerrit Mol (ge.mol@planet.nl ) of Hans Verweij (hansverweij@xs4all.nl).

 

Voor algemene informatie over Walking Football kun je kijken op www.oldstars.nl

 

Walking Football training 21-05

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.