Blessurespreekuur
Clubkampioenschappen Atletiek
ADO Voorschoten '97 voetbalkamp
ADO Voorschoten '97 voetbalkamp

Hoofdmenu

De Primera in het dorp is weer open!

0830e3f4-177e-4128-a527-a5309ed0f2b0

 

Vanaf vandaag is de Primera in de Schoolstraat weer open. Speciaal voor Voorschotenaren vindt er verkoop van een gelimiteerde oplage plaats in de Primera bij het Deltaplein. Openingstijden 9:00-18:00 en zaterdag 9:00-17:00. 

 

Let op: er zijn daar zonder bijbetaling ook gesigneerde exemplaren te krijgen! 

 

 

*******

 

Ons erelid Hans Douw heeft een prachtig boek geschreven over al zijn voetbalreizen. De liefde voor het voetbal bracht hem op exotische plaatsen overal ter wereld. Van de Faeröer Eilanden tot Argentinië en van Zuid-Afrika tot de Verenigde Arabische Emiraten.

 

NOS Langs de Lijn riep Hans uit tot Groundhopper des Vaderlands en dat is een zeer terechte titel. In iedere voetballiefhebber schuilt een groundhopper, iemand die opfleurt van een voetbalcomplex. Een stadion op vakantie, lichtmasten langs de snelweg, een amateurwedstrijd in de provincie. Het prikkelt de zintuigen en Hans maakte daar zijn levenswerk van. Opgeschreven op een lekker leesbare, humoristische wijze waar de liefde voor voetbal en alles erom heen vanaf spat.

 

In Voetballiefde Zonder Grenzen ontbreekt uiteraard een rondgang door Voorschoten niet.  Alleen al daarom is het boek het lezen waard. Daarnaast krijg je antwoord op de vragen of je kunt overleven op gevulde koeken, hoe je aan arrestatie door het Russische leger kunt ontkomen en hoe Maradona er echt alles aan deed om een ontmoeting met Hans te voorkomen.

 

Het boek is een inspiratie om je onder te dompelen in voetbalcultuur en het is te koop via www.staantribune.nl.

 

ST_HansDouw_Social_MockUp

 

Arnout Verzijl

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.