Voorschotenloop
Voorschotenloop
Voorschotenloop
Voorschotenloop

Hoofdmenu

Voorschoten '97 van start met Voetbal TV

Voetbal TV  

Vanaf aankomend seizoen is Voorschoten '97’ aangesloten bij VoetbalTV. We zijn trots dat wij één van de eerste amateurvoetbalclubs zijn die met VoetbalTV aan de slag gaat. 

VoetbalTV is het videoplatform voor het amateurvoetbal. VoetbalTV maakt met behulp van slimme camera's volautomatisch videoregistraties van onze wedstrijden, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen.
VoetbalTV is een initiatief van KNVB en Talpa Network. VoetbalTV is bij ons geinstalleerd op het hoofdveld (veld 1). 

VoetbalTV App
Het is voor iedereen mogelijk de VoetbalTV App te downloaden in de appstores van Android en iOS. Met deze app is het mogelijk om live wedstrijden te kijken van je favoriete teams. Maak highlights van je wedstrijd en deel deze op je eigen profiel. Inloggen doe je met je Voetbal.nl account.

VoetbalTV Analyse
Voetbal TV Analyse is het platform voor trainers en coaches om wedstrijden uitgebreid te analyseren. Met VoetbalTV Analyse kan je wedstrijden, zowel live als na afloop, voorzien van relelvante tags. Op basis van deze wedstrijdbeelden kunnen specifieke momenten uit de wedstrijd worden teruggekeken en besproken worden met het team. 

Privacy
Er is bij de inrichting van VoetbalTV veel zorg besteed aan privacy onder meer door advies van diverse externe adviseurs. Samen met hen is het privacy- en cookiebeleid opgesteld.

Meer vragen over VoetbalTV en privacy? Zie de FAQ op de website van VoetbalTV.

Lees meer over VoetbalTV, de app en analyse op www.voetbaltv.nl

Voor specifieke voetbal tv vragen voor Voorschoten '97, kun je contact opnemen met Robin Diek.

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.