MO17-2 wint de eerste competitieronde!

Vanochtend speelde onze MO17-2 de kraker tegen mede-titelkandidaat Forum Sport MO17-1. De tegenstander stond 1 puntje voor in de ranglijst, dus er moest gewonnen worden. Aanvankelijk was er geen vuiltje aan de lucht: in de eerste helft maakten onze meiden twee prachtige doelpunten: een corner krulde er geweldig in en met een knallend schot van afstand werd enkele minuten later de zege veilig gesteld. Zo dachten wij....maar Forum nam daar geen genoegen mee en wist in de tweede helft op gelijke hoogte te komen. Ongemeen spannend werd het, nagelbijtend stond het publiek langs de lijn. De Voorschotense meiden drongen enorm aan en in de laatste minuut werd dit gelukkig beloond: met een knappe bal in de hoek werd de keeper van Forum een derde keer verschalkt. Dat betekent een nog mooiere poule in de volgende ronde en allicht hoofdklassevoetbal na de winterstop. Een mooie beloning voor dit team, dat goed, fysiek en snel voetbal speelt, elkaar voortdurend positief coacht en daarnaast wordt begeleid door twee inspirerende trainer-coaches, te weten Tessa van der Luit en Eva Vlak. Iedereen is van harte uitgenodigd in het vervolg van het seizoen eens een wedstrijd te komen bijwonen.

tamfoto mo172stand mo17-2