Voorschoten '97 geeft volop aandacht aan startende trainers!

IMG_4435

 

Direct vanaf de start van het nieuwe seizoen melden zich traditiegetrouw weer een hoop nieuwe startende trainers. Een paar daarvan weten al van de hoed en de rand, maar het merendeel kan nog wel wat hulp gebruiken!


Met een heel scala aan opleidingen en begeleidingen zorgt de HJO (Hoofdjeugdopleiding Breedtesport) er samen met de TC (Technisch Coordinator) Meiden voor dat geen enkele trainer iets tekort komt!

 

Sportjeal
Zo werd afgelopen vrijdag de 2e sessie van Sportjeal voor startende trainers afgesloten en konden zo’n 15 trainers naar huis met een flinke bagage aan tips en tricks over hoe je nu een training leerzaam, maar vooral ook leuk kunt houden! Het waren 2 zeer inspirerende avonden, die zeker voor herhaling vatbaar zijn. Ook Rogier van Meggelen (eigenaar van Sportjeal) was erg enthousiast over onze trainers en zal over een tijdje nog een evaluatie doen om te kijken hoe onze trainers gevorderd zijn.

 

Pupillen module ADO Den Haag
Ook konden er afgelopen vrijdag zo’n 10 deelnemers naar de Pupillen module van partner club ADO Den Haag, welke de trainers in 3 sessies mee zal nemen in het trainersvak voor pupillenteams. Superleuk en erg leerzaam en inspirerend!

 

KNVB programma
Er zal verder in oktober ook nog een KNVB Welkomstprogramma voor startende trainers gegeven worden op de club. Ook hier weer zo’n 15-20 deelnemers die alles te horen krijgen over hoe je een leuke leerzame training kunt geven als startende trainer.

Ook voor de reeds wat gevorderde trainers biedt Voorschoten '97 vanaf oktober de KNVB pupillen opleiding aan op eigen terrein! Ook hier zullen zo’n 15 trainers opgeleid worden tot ervaren pupillentrainers! Leuk ook om te zien dat hiervan zo’n 1/3 deel van het vrouwelijk geslacht is! Iets waar onze club supertrots op is!

En alsof het nog niet genoeg is zullen er ook dit seizoen weer trainers naar de KNVB UEFA-C opleiding gaan! Met dit diploma zijn zij dan gediplomeerd om alle selectieteams training te geven en dit zal uiteraard ook weer een extra boost geven aan onze jeugdopleiding!

Wij zijn trots op onze trainers en wensen jullie allen weer een superleuk en leerzaam seizoen toe!

 

IMG_4476IMG_4439IMG_4477

18-09-2023
De ADO pupillentrainer module komt er weer aan!
Meld je snel aan!
09-09-2023
Van Adegeest naar Etihad
Jérémy Doku debuteert bij Manchester City
05-09-2023
DRINGEND VRIJWILLIGERS GEZOCHT PLAATJESACTIE
Zaterdagochtend 9 september

Laatste nieuws uit de teams

16-09-2023
Voorschoten'97 2-5 Wilhelmus
Laatste bekerwedstrijd is niet bepaald een leuke
16-09-2023
uit tegen HVV
Doelpunten festijn

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.