Transfers naar ADO!

meiden met vlag

Voorschoten '97 is er buitengewoon trots op dat het drie talenten mag overdragen aan de opleiding van ADO. Simone Hillenaar, Inge van Lenthe en Danique Borsboom treden volgend jaar aan in de MO16 van onze Haagse collega’s. Afgelopen jaar hebben zij veelvuldig meegetraind met de ADO Futures en zij zijn daar zo goed in de smaak gevallen dat ze zijn uitgenodigd de definitieve overstap te maken. En dat gaan ze doen!

 

We zijn natuurlijk supertrots dat in 1x drie meiden de overstap gaan maken. Waar we extra trots op zijn, is dat twee van de drie meiden de afgelopen jaren zijn opgeleid in onze eigen meidenafdeling, onder de enthousiaste en professionele begeleiding van met name Kim van der Mark en Desiree van Straalen.

 

Simone meldde zich 6 jaar geleden aan en viel meteen op door haar traptechniek. Dit breidde zij langzaam uit naar heuse keepersskills en ze geeft nu alweer twee jaar keeperstrainingen aan onze MO9 en MO11 meiden! Door keihard trainen, maar ook veel plezier maken is ze zo ver gekomen!

 

Danique kwam 5 jaar geleden bij onze MO11-2, maar ze kon al vrij snel een team hoger. Wat een voetbaldier! We denken dat ze de bal op het nachtkastje heeft liggen. Afgelopen seizoen kampioen geworden met de JO14-1 tussen de boys, maar nog steeds dikke vriendinnen met haar oude teamgenootjes.

 

Inge meldde zich 2 jaar geleden aan. Ze wilde het liefst in een jongensteam, maar werd vervolgens de optie geboden om in een talentvol meidenteam aan te sluiten. Daar ontwikkelde Inge zich als een echte spits, die ook op andere plekken inzetbaar is. Daarnaast trainde ze mee met de JO14-1, wat haar nog  weer sterker maakmeiden zonder vlagte. “Ze heeft het in afgelopen 2 jaar zo ontzettend leuk gehad”, aldus haar trotse vader!

 

We zijn trots om deze meiden af te leveren bij deze mooie BVO met dezelfde clubkleuren! We weten zeker dat we jullie nog wel eens zien rondlopen op Sportpark Adegeest, maar hopen dat jullie het natuurlijk ver gaan schoppen!

 

We wensen jullie heel veel succes bij ADO MO16!

21-06-2022
Activiteiten voor (beginnende) trainers
Meld je snel aan!
15-06-2022
Rayan Maatoug maakt mooie overstap naar Alphense Boys BVO competitie
13-06-2022
Richard Li wordt Technisch Coördinator Meiden & nieuwe Trainer/Coach MO20 seizoen 22-23

Laatste nieuws uit de teams

14-05-2022
Graaf Willem II VAC JO16-3 - V97 JO16-2 : 0-6
YouTube verslag
16-04-2022
V97 JO16-2 - SV Leidschenveen JO16-2 : 4-0
YouTube verslag

 

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.