Nieuwe trainers en teamstaf J013-1 seizoen 22-23 bekend

Het jeugd bestuur en de Technisch Commissie Jeugd zijn verheugd te kunnen mededelen dat met ingang van het nieuwe voetbalseizoen 22-23 Stephan Bronmeijer, Tijn Schouten, Marcello Kortekaas en Marco van der Helm zijn aangesteld als trainers en teamstaf 013-1.


Stephan en Marcello waren al bekende namen in de trainersstaf jeugd(huidige 013-1 en 013-5), maar Tijn Schouten is nieuw in de trainersstaf selectie.

Wie is Stephan Bronmeijer?

Mijn naam is Stephan Bronmeijer. Ik ben 19 jaren jong en loop al geruime tijd rond op deze prachtige voetbalclub. Momenteel ben ik keeper bij de zondag 3/zondag selectie en ook nog eens scheidsrechter voor de club en voor de KNVB. Druk zat dus.

 

Stephan

 

Komend seizoen wordt mijn 4e seizoen als trainer bij Voorschoten '97. De O9 selectie heb ik samen met Jay Niersman 3 jaar lang mogen begeleiden. Sinds vorig jaar ben ik assistent trainer bij Justin Aschman bij de toen nog JO12-1. Dit seizoen mochten wij met de groep mee naar groot veld en hebben we bijzondere prestaties neergezet (waaronder het winnen van het paastoernooi). 

 

Wat mij motiveert als trainer is dat je als team, spelers en staf gaat presteren. Je doet het met z'n allen en je gaat er met iedereen volledig voor. Het aanleren van mijn ideeën en het dan in werkelijkheid uit zien komen geeft als trainer alleen maar een kick! De energie van de kinderen geeft mij energie om er alles aan te doen de boys zo goed mogelijk te ontwikkelen, persoonlijk en in team verband. 

Ik kijk erg uit naar komend seizoen en we maken er een onvergetelijk jaar van! 

 

Wie is Marcello Kortekaas?

Mijn naam is Marcello Kortekaas. 34 jaar en heb samen met Sharona Herweijer twee prachtige zoons, Delano en Djivano.

 

Ik ben al een aantal jaar trainer op deze club. Dit heb ik al die jaren samen gedaan met Peter Potters. De JO8-2, JO9-2, JO10-2, JO11-2 en huidig JO12-2 hebben we samen met heel veel plezier gedaan.

 

Marcello

 

Komend seizoen ben ik assistent van de JO13-1. En daar heb ik enorm veel zin in. Ik ken al deze jongens super goed. Wij hebben namelijk elk seizoen samen met het eerste team getraind. Ook zijn heel wat jongens die ik heb getraind naar het eerste team gegaan. Ik ken de jongens dus stuk voor stuk ontzettend goed. Ik heb met ieder een goede band en ze wilden me er graag bij hebben. 

 

Voordat ik trainer werd heb ik gekeept bij toen nog VVLeiden. Ik ben gestopt met keepen omdat ik het niet meer kon combineren. 

 

Ik heb heel veel zin om weer met de jongens aan de slag te gaan. En ik kijk ernaar uit om met deze staf te gaan werken.

 

Wie is Tijn Schouten?

Mijn naam is Tijn Schouten en ik ben 22 jaar. Vanaf 2007 ben ik bekend met Voorschoten '97. Ik heb bijna alle selectieteams doorstaan en heb de club van voor tot achter meegemaakt. Drie jaar geleden ben ik gestopt in verband met blessures. Ik kan het voetballen toch niet loslaten en dus ga ik dit seizoen de J013-1 trainen samen met Stephan Bronmeijer en Marcello Kortekaas.

 

Tijn

 

Van jongs af aan wist ik dat ik voetballer wilde worden, dat zit ook in de familie. Ik had altijd het idee dat ik op tactisch gebied ook wel het een en ander begreep. Maar ik had zelf nooit gedacht aan trainer worden, omdat ik het dan heel moeilijk zou vinden om zelf niet meer te kunnen spelen. Toen de club een assistent trainer zocht voor de J013-1 was het voor mij toch niet moeilijk, dit wilde ik wel proberen. Ik hoop de spelers te kunnen helpen om te ontwikkelen en het plezier tegelijk te maximaliseren, want ik vind dat het daar nog steeds om draait.

 

Het trainen motiveert mij, omdat het me leuk lijkt om een ontwikkelproces door te gaan als staf met de spelers. Het ontwikkelen van de techniek, tactiek en de mentaliteit die daarbij gepaard gaat vind ik erg interessant. Ik denk dat de J013 onder leiding van Stephan grote stappen kan zetten komend seizoen, en ik hoop daar zelf aan bij te kunnen dragen. Ik denk dat we er met de staf een leuk, leerzaam en waardevol jaar van kunnen maken voor de spelers, waarin hopelijk een aantal prijzen gewonnen kunnen worden.

 

Ik kijk uit naar het komende seizoen, laten we er een onvergetelijk jaar van maken.

 

Wie is Marco van der Helm?

Mijn naam is Marco van der Helm, ben 47 jaar, getrouwd met Jessica en heb 2 zonen, Mats en Derek. Veertig jaar geleden ben ik begonnen met voetballen, bij SVLV, en doe dat nog steeds, in de Zondag 4. Dit is mijn laatste seizoen, vanaf komend seizoen ga ik starten in een 7x7 team. 

 

Mijn beide zoons voetballen ook al sinds dat ze klein zijn, en ik ben in diverse rollen (trainer, coach, leider) bij hun teams altijd wel actief geweest. Ben dus meer dagen wel op de club te vinden dan niet. Ik wil altijd helpen en geniet daar enorm van!

 

Marco

 

Voor komend seizoen ben ik weer gevraagd als teamleider, van de nieuwe JO13-1. Ik ken de meeste jongens uit deze groep al jaren, en het is een hele leuke, gretige en talentvolle groep. Kijk er ook erg naar uit om samen te gaan werken met de trainers/coaches, en om hen en de spelers te helpen in het, met plezier en de nodige uitdaging, bereiken van mooie prestaties!

 

 

 

Wij wensen de staf van de J013-1 heel veel succes in het nieuwe seizoen 22-23.

Jules Perel, Taoufik Maatoug en Richard Backx

 

24-11-2022
Infoavond presentatie Jeugd Beleidsplan 2.0
Donderdag 15 december
23-11-2022
Dinsdag 29 november geen MBO Rijnland circuittraining
22-11-2022
Selectie JO 19-1/2 ontvangen nieuwe jassen.
Met dank aan Serge!

Laatste nieuws uit de teams

26-11-2022
Voorschoten'97 3-2 FC Lisse
Voorschoten'97 wint belangrijke wedstrijd en verstevigd de koppositie
19-11-2022
Voorschoten'97 2-1 Quick Boys
Team prestatie wordt beloond met koppositie in 2e divisie
13-11-2022
De JO8-3 liet vandaag zien hoe het moet!
Samen verdedigen, overspelen, uitballen alles ging goed!

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.