Michiel Keijzer nieuwe voorzitter Jeugd Activiteiten Commissie

Het jeugdbestuur is zeer verheugd te kunnen meedelen dat met directe ingang Michiel Keijzer de nieuwe voorzitter van de Jeugd Activiteiten Commissie (JAC) wordt.

Michiel Keijzer

 

Michiel is een bekende binnen onze vereniging en heeft in het verleden diverse jeugdfuncties succesvol uitgevoerd. Wij zijn erg blij dat hij deze rol wil gaan oppakken samen met andere vrijwilligers binnen de jeugdafdeling.

 

Michiel Keijzer: "De reden dat ik voorzitter jeugdactiviteiten wil worden, is dat ik het sociale aspect wil belichten en de jeugd fantastische herinneringen wil meegeven van de club en aan het sporten. Voorschoten '97 is meer dan alleen een voetbalvereniging. Het is een ontmoetingsplek, de plek waar je nieuwe vrienden maakt, de plek waar je leert voetballen, de plek waar je leert om samen te spelen, maar ook een plek waar je plezier en gezelligheid vindt. En niets is dan leuker om ook andere activiteiten op die plek te doen. Fijne herinneringen aan je jeugd op een plek waar je je thuis voelt.

Ook denk ik dat activiteiten buiten het voetbal om, de club toegankelijker maakt voor kinderen die niet zoveel met voetbal hebben. Het wordt dan voor deze kinderen laagdrempelig gemaakt omdat niet alles alleen om voetbal draait."

 

Wie ben ik? "Ik ben Michiel Keijzer, 47 jaar, gescheiden en vader van 3 kinderen. Ik woon en werk in Voorschoten. Ik ben al 13 jaar actief bij de club als trainer van zowel jongens-, meiden- en dameselftallen. Ook organiseer ik samen met een aantal mensen het tentenkamp sinds een paar jaar. Tevens zit ik in de organisatie van het team dat het ‘Mitchell Scholtes’ ladies event heeft bedacht en geregeld.

Ik ben ook al 8 jaar bestuurslid van de stichting ‘Gewoon Buitenspelen’. Deze stichting organiseert onder andere kampen voor groep 8.

Het bekende ‘Bouwdorp Voorschoten’, wat voor de Voorschotense jeugd in de laatste week van de zomervakantie gehouden wordt, heb ik 9 jaar georganiseerd met een leuk team."

 

 

Namens het bestuur van Voorschoten '97
Richard Backx (jeugdvoorzitter)

21-06-2022
Activiteiten voor (beginnende) trainers
Meld je snel aan!
15-06-2022
Rayan Maatoug maakt mooie overstap naar Alphense Boys BVO competitie
13-06-2022
Richard Li wordt Technisch Coördinator Meiden & nieuwe Trainer/Coach MO20 seizoen 22-23

Laatste nieuws uit de teams

14-05-2022
Graaf Willem II VAC JO16-3 - V97 JO16-2 : 0-6
YouTube verslag
16-04-2022
V97 JO16-2 - SV Leidschenveen JO16-2 : 4-0
YouTube verslag

 

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.