Blessurespreekuur
Clubkampioenschappen Atletiek
ADO Voorschoten '97 voetbalkamp
ADO Voorschoten '97 voetbalkamp

Rabobank

Hoofdmenu

Update Corona Cup

Update Corona-Cup

 

Deze week hebben wij als Jeugdbestuur de interne competitie geëvalueerd. Over het algemeen ontvangen we van zowel spelers als coaches positieve signalen al wordt de vraag om weer met het eigen team wedstrijden te speler groter. Spelers hebben elkaar net als de coaches beter leren kennen. Wij hopen hiermee de onderlinge band van onze leden te versterken en zijn van mening dat we dit doel hebben bereikt.

 

Wij willen jullie middels dit bericht informeren over de laatste fase van de Corona Cup.

De wedstrijden zullen worden afgewerkt deze plannen we in op de zaterdagen tot en met zaterdag 22 mei. Op zaterdag 29 mei zullen de laatste wedstrijden die nog invloed hebben op de uiteindelijke poule uitslag worden gespeeld.

 

Op deze dag zal de Jeugdvoorzitter ook de prijzen uitreiken. Het tijdstip hiervan zal in een later bericht worden gecommuniceerd. Vanaf zaterdag 5 juni kunnen er weer onderlinge wedstrijden worden gepland en aangevraagd via het wedstrijdsecretariaat.

 

Wij bedanken iedereen die een bijdrage heeft geleverd, ook de spelers en coaches en vertrouwen erop dat iedereen zich in zal spannen om de laatste speelrondes met plezier en inzet af te ronden en de onderlinge competitie een succes te maken die het verdient !

 

Met vriendelijke groet, namens 11x11 commissie Voorschoten ’97 ,

 

E- Mail : 11x11@voorschoten97.nl

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.