Blessurespreekuur
Clubkampioenschappen Atletiek
ADO Voorschoten '97 voetbalkamp
ADO Voorschoten '97 voetbalkamp

Rabobank

Hoofdmenu

Aanvang voorselectie trainingen jongens o13 t/m o19 seizoen 2021-2022

Vanaf 1 mei zullen de uitnodigingen voor de voorselectie trainingen worden verstuurd. De selectietrainers zullen de spelers die zij op hun verlanglijstje hebben staan per e-mail berichten omtrent de trainingstijden en velden waarop zal worden getraind. Daarnaast zal de scouting commissie de spelers uitnodigen die door hen zijn gescout alsmede de spelers die tot en met 30 april zijn aangemeld bij de scouting commissie.

 

Planning :

  • De trainingen starten vanaf 10 mei en zullen uiteindelijk na 2 rondes van 2 weken op 7 juni worden afgerond.
  • Alle selectietrainers zijn ook coach geweest van een team dat deelneemt aan de Corona Cup en daarmee zijn ook zij uitgebreid in de gelegenheid geweest om alle spelers in de 013 t/m 019 in actie te zien.
  • Na de eerste fase van 2 weken zal een deel van de spelers te horen krijgen dat zij helaas niet door zijn. Zij zullen allen en persoonlijk gesprek krijgen met de trainers die toe zullen lichten op welke punten zij goed presteren en aan welke punten er nog kan worden gewerkt.
  • De trainers zullen tevens een individueel advies over deze groep uitbrengen aan de 11x11 commissie.
  • De 11x11 commissie zal alle andere spelers indelen. Hierbij wordt zoveel als mogelijk gekeken naar het advies en niveau van de spelers en staat de wens van de individuele speler boven het teambelang. Zodra de indeling van alle teams rond is, zullen wij deze achtereenvolgens aan Jacco Scholts ( HJO Breedtesport ) en de coaches voorleggen. Na het overleg met de coaches zullen wij tot een definitieve indeling komen voor het seizoen 2021 – 2022.

Wij wensen iedereen die deel neemt heel veel succes!

 

Met vriendelijke groet, namens  11x11 commissie Voorschoten ’97

Mark Verhoef , Theo Ducaneaux (HJO) , Jacco Scholts ( HJO Breedtesport ) 

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.