Blessurespreekuur
Blessurespreekuur
ADO Voorschoten '97 voetbalkamp
ADO Voorschoten '97 voetbalkamp

Rabobank

Hoofdmenu

Corona Cup 2021

11x11 Voorschoten '97 jeugd ook begonnen aan poule wedstrijden Corona Cup 2021.

 

11x11 interne competitie -poulewedstrijden begonnen -01

Zaterdag 6 maart 2021 zijn ook de 11x11 teams begonnen met de poule wedstrijden. Doel is het winnen van de Corona Cup 2021.

 

In poule A (O16-1/O17) hebben we spannende wedstrijden gezien tussen Anderlecht – Standaard Luik (2-2) en Club Brugge – RC Genk (3-3). De komende weken zullen dit leuke wedstrijden gaan worden. We hebben heel goed voetbal gezien en dus het mixen op niveau/positie was dus goed uitgevoerd door de 11x11 commissie. Ook hebben we onze nieuwe interne jeugdscouts aan het werk gezien want de interne competitie is een ideale gelegenheid om alle jeugdspelers aan het werk te zien. Hiermee gaat een langdurige wens in van de ouders en begeleiders.

Ook in de andere poules was het spannend dus dit beloofd nog meer spektakel de komende weken.

 

11x11 interne competitie -poulewedstrijden begonnen -02

(foto : Coaches zijn druk in de weer met een hele nieuwe spelersgroep )

Het was voor aanvang wel een beetje spannend want spelers waren in een nieuw team ingedeeld en kregen ook een nieuwe coach. Leuke detail was dat bij aanvang er nog groepjes van 4 te zien waren echter na de wedstrijd was dit al weer een groep geworden. De jeugd past zich snel aan de nieuwe omstandigheden en hebben er heel veel plezier in gehad.

 

11x11 interne competitie -poulewedstrijden begonnen -03Ik herhaal het nogmaals maar wat ben ik dan trots op alle vrijwilligers binnen onze club als ik zie met hoeveel plezier en passie onze jeugd nu allemaal weer aan het voetballen zijn.

Ik hoop dat we heel snel weer de ouders op het complex mogen ontvangen want met publiek en een gezellig terras erbij wordt het allemaal nog veel leuker.

 

Richard Backx
jeugdvoorzitter Voorschoten '97

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.