Train de trainer avond
Open keeperstraining
OVAK
De Rendierenloop

Rabobank

Hoofdmenu

BELANGRIJK bericht voor iedere jeugdspeler geboren in 2004 ! Verplicht behalen Spelregelbewijs!

 

Het seizoen is alweer een eind onderweg, voor zover we van een seizoen mogen spreken. Voor de 11x11 commissie is het tijdstip aangebroken om alle speelsters en spelers die geboren zijn in 2004 erop te wijzen dat zij voor 1 mei 2021 in het bezit dienen te zijn van een geldig KNVB spelregelbewijs 

 

Op 13 december hebben wij jou per e-mail de uitnodiging toegestuurd voor het behalen van het KNVB spelregelbewijs.  Met het KNVB account kan je nu inloggen op www.voetbalmasterz.nl  ( of eerste een account aanmaken dit doe je met het e-mail adres dat je onlangs aan ons hebt doorgegeven ) Op deze site kan je eerst oefenen en vervolgens kan je de levels doorlopen. Als je hier doorheen bent is het tijd voor je examen. Wij wensen je veel plezier en succes !   

 

Spelers die hun spelregelbewijs hebben gehaald worden automatisch door de KNVB in de Wedstrijdzaken app ge-update tot “speelgerechtigd” voor het seizoen 2021-2022.

 

Waarom voor 1-5-2020?

Dit geeft ons officieel de ruimte het geheel tijdig af te ronden en te voorkomen dat wij worden aangeschreven door de KNVB en mogelijk met boetes dan wel schorsingen te maken krijgen waardoor we als club in een slecht daglicht bij de KNVB komen te staan. Daarnaast willen wij ook voorkomen dat de continuïteit van beschikbare spelers voor de selectie en onderliggende teams in gevaar komt. Boetes zullen overigens - net als gele en rode kaarten - worden belast aan het desbetreffende team of speler. En jij hoeft er straks tijdens je zomervakantie niet meer over na te denken ! 

 

Ook dit jaar zal de 11x11 commissie weer een aantal consumpties uitreiken voor individuele spelers en speelsters en teams die als eerste het spelregelbewijs hebben gehaald. De nog uit te reiken consumpties van de winnaars van vorig seizoen blijven staan. Wat in het vat zit verzuurt niet ! 

 

11X11 commissie Voorschoten’97 , MV

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.