Vacatures: De Atletiekcommissie zoekt versterking

De Atletiekcommissie is op zoek naar enthousiaste leden en / of ouders die willen meehelpen en -denken om het beleid van de atletiektak van Voorschoten '97 te bepalen en uit te voeren. Bestuurservaring is niet nodig. Wel heb je goede ideeën en ben je vol energie. Veel tijd hoeft het niet te kosten.

De Atletiekcommissie is het bestuur van de atletiektak. Zij stippelen het beleid uit en zorgen dat de club goed draait. Op dit moment bestaat de commissie uit een voorzitter, secretaris, coördinator baanatletiek, coördinator wegatletiek, een commissielid financiën en een commissielid communicatie en PR. De laatste functie is onlangs vrijgekomen. Bovendien wil de Atletiekcommissie ook in de breedte vooruit en daarom is er plaats voor een algemeen commissielid.

 

Atletiekcommissie

Belangrijke bijdrage aan de club


Door toe te treden tot de Atletiekcommissie sta je niet langer aan de kant, maar kun je een belangrijke bijdrage leveren aan de club. Je hebt een rol die ertoe doet en waarmee je invloed hebt. Samen met de andere energieke commissieleden denk je in het belang van de leden, de trainers, de ouders van de pupillen en junioren en de Voorschotense samenleving. Je legt daarbij het accent op wat echt belangrijk is en ziet de kansen die zich aandienen.

Als lid van de Atletiekcommissie vergader je gemiddeld eens in de zes weken en tussendoor doe je de taken die op je pad komen. Het is niet erg als dat de ene maand wat meer is dan de andere. Juist met een grote commissie helpt iedereen elkaar waar nodig.

Het commissielid communicatie en PR krijgt tevens de verantwoordelijkheid over de social media en de website. Je plaatst regelmatig leuke foto’s en berichten die laten zien wat er leeft binnen de club. Op deze manier communiceer je niet alleen met de leden, maar laat je ook geen kans onbenut om aan de buitenwereld te zien hoe leuk atletiek is bij Voorschoten '97!

Interesse of meer informatie?

Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met voorzitter Joost via vzatletiek@voorschoten97.nl of 06-33970857.

 

 

Za 16 dec: Kerstfeest Atletiek in de kantine

 

Zo 17 dec: Ter SpeckeLoop, Lisse

DSC_0224

DSC_0609

DSC_0669

DSC_0791

DSC_0763

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.