Laat jezelf kronen tot de Kampioen van Voorschoten

Tijdens 26ste editie van De VoorschotenLoop op zondag 19 maart staan niet alleen de dagprijzen en persoonlijke records op het spel, er barst ook een flinke strijd los om het Kampioenschap van Voorschoten. De snelste man en vrouw uit het dorp op elke afstand valt in de prijzen. Het is een eretitel die je nooit meer kwijtraakt!

Het is al jaren een traditie om de snelste Voorschotenaren te eren. Voor veel inwoners van het dorp is dit een buitenkansje om ook eens op het podium te komen. De winnaars krijgen immers een mooie ereprijs en speciale aandacht tijdens de prijsuitreiking. Uiteraard verschijnen de namen van de snelste Voorschotense mannen en vrouwen in alle kranten.

 

Dennis Rog - Fotograaf Marcel Boskamp
Dennis Rog in actie tijdens De VoorschotenLoop van 2022. Foto: Marcel Boskamp.

Om in aanmerking te komen voor de titel Kampioen van Voorschoten moet je een groene sticker op je startnummer dragen. Je kunt deze op de dag zelf ophalen in de kantine van Voorschoten '97. Dit geldt ook voor iedereen die zich heeft ingeschreven als circuitloper van het Zorg en Zekerheid Circuit.

Uiteraard staan niet alleen de snelste lopers centraal tijdens De VoorschotenLoop. Het publiek klapt even hard voor de deelnemers die langer nodig hebben om de finish te bereiken. Schrijf je daarom ook in als je niet van plan bent om een PR te lopen en neem vooral je gezinsleden, vrienden en buren mee. Kun je niet meedoen? Kom dan gezellig langs en moedig alle deelnemers aan.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor de GeZZinsloop, 5 kilometer, 10 kilometer en 10 Engelse mijl. Je kunt je op zondag 19 maart aanmelden in de kantine van Voorschoten '97. Gemakkelijker is het om je vooraf in te schrijven via www.voorschotenloop.nl. De kosten bedragen 10 euro, voor alle afstanden. De GeZZinsloop is gratis.


De langste twee afstanden starten om 11.00 uur. De 5 deelnemers aan de 5 kilometer vertrekken om 11.10 uur. De start van de GeZZinsloop (1,2 kilometer) voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar is om 10.15 uur. De leeftijfscategorie van 10 tot en met 12 jaar gaat om 10.35 uur op pad.

 

Do 13 jun: Strandlopen Noordwijk, 10 Donderdagen

 

Za 29 jun: 3e ZHM pupillen Leiden (Leiden Atletiek)

 

Zo 7 jul:Urban Trail Leiden

 

Zo 7 jul: 10 van Noordwijk

DSC_0289

DSC_0436

DSC_0735

DSC_0804

DSC_0851

 

¬© 2024-2025 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.