Kerstfunrun en vrijwilligersborrel op 17 december!

De Rendierenloop gaat deze winter niet door. We hebben immers afgelopen zomer al een zeer succesvolle editie gehad. Toch gaan we op actieve wijze kerst vieren. We nodigen daarom alle atletiekleden van jong tot oud uit om op zaterdag 17 december mee te doen aan de Kerstfunrun, gevolgd door een onvergetelijke vrijwilligersborrel!

Ga voor snelheid over het gevarieerde parcours of geniet van de sfeerverlichting en loop lekker rustig in jouw allemooiste kerstoutfit. Eén rondje is 800 meter, dus iedereen kan meedoen. We gaan niet alleen hardlopen, maar ook sneeuwballen gooien, verspringen met engelenvleugels en curlen in Voorschoten '97-stijl. Dit wil je niet missen!

Na afloop is iedereen van harte welkom om te genieten van chocolademelk, glühwein, marshmallows en een warme verrassing! De vrijwilligers zetten wij tijdens deze borrel extra in het winterse zonnetje, als dank voor hun onvermoeibare inzet in het afgelopen jaar.

 

Start kerstcross: 16.30 uur

Start borrel: 17.30 uur
Waar?: De start en finish zijn net als de vrijwilligersborrel bij de atletiekbaan!
Aanmelden: Graag van tevoren aanmelden (niet verplicht, wel handig!) bij Joost via: vzatletiek@voorschoten97.nl 

 

Kerstfunrun

Help je mee?

 

Wil je meehelpen met het versieren van de club? Of steek je graag de handen uit de mouwen bij de cross en de spellen op de dag zelf? Laat het dan weten via de mail aan Joost (vzatletiek@voorschoten97.nl) of spreek ons aan!

 

Een feestelijke en sportieve groet,

 

Bob van Haastrecht, Roderick van Kempen, Sander Rooijakkers, Bastiaan Langeveld en Joost van Kempen

 

 

Za 16 dec: Kerstfeest Atletiek in de kantine

 

Zo 17 dec: Ter SpeckeLoop, Lisse

DSC_0281

DSC_0436

DSC_0708

DSC_0794

DSC_0834

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.