Gezelligheid, PR's en nieuwe kampioenen bij OVAK

De Open Voorschotense Atletiek Kampioenschappen (OVAK) zijn zondag zeer succesvol verlopen. 66 Kinderen gingen, onder prachtige weersomstandigheden, in hun eigen categorie de strijd aan op de meerkamp met de onderdelen sprint, kogelstoten/ vortex, verspringen en 600 meter.

 

Zij deden hun best om hun enthousiaste ouders te laten zien wat zij de afgelopen maanden hebben geleerd op de training. Het leverde meerdere PR's en trotse gezichten langs de kant op. Naast de pupillen en junioren D en C kwam ook een aantal broertjes en zusjes in actie, net als een paar voetballeden.

OVAK 2022
Alleen maar lachende gezichten nadat iedereen zijn medaille en/of diploma heeft opgehaald.

 

Spannend

 

Het meest spannend was het bij de jongen pupillen A1. Didier versloeg Stein met slechts zes punten verschil. Broertje Sylvain won knap bij de goedbezette categorie minipupillen. Bij de meisjes pupillen B waren er maar liefst tien deelnemers. Hierin bleek Feline de beste. Ze eindigde vlak voor Tessa en Ory.

 

Succes was er ook voor de nieuwe Voorschotense kampioenen in de andere categoriën Isabel, Jinjina, Koen, Timo, Jasmine, Fenne, Floor, Lisa, Faas, Lieuwe en Laura. Maar ook iedereen die niet een eerste plaats behaalde, mag trots zijn. Blijf lekker trainen en maak vooral plezier!

 

Bekijk hier de uitslagen.

Za 10 dec: 7e en laatste clubcircuit  bij SnowWorld Zoetermeer

 

Za 10 dec: Crosscircuit AV Sparta

 

Za 17 dec: Kerstrun bij Voorschoten '97

DSC_0262

DSC_0494

DSC_0728

DSC_0754

DSC_0815

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.