Overwin de Voorschotense heuvels op weg naar dé najaarsklassieker

Loop jij op zondag 20 november de Zevenheuvelenloop? Bereid je dan optimaal voor door op zondag 16 oktober mee te doen aan de Voorschotense Zevenheuvelenloop. Vanaf 9.30 uur kun je vanaf de club een route lopen van 15 kilometer, inclusief (met wat fantasie) zeven heuvels. We verzamelen om 9.15 uur bij het atletiekhok. Iedereen is welkom en deelname is gratis.

Omdat de Zevenheuvelenloop vorig jaar niet doorging vanwege de coronacrisis, organiseerde een groep atleten van onze club daarom in kleine kring een eigen Voorschotense editie. Omdat dit zo leuk was, doen zij dat dit jaar opnieuw. Dit keer niet als alternatief van de echte editie, maar als goede en gezellige training voor de wedstrijd die een maand later op de planning staat.

 

Voorschotense Zevenheuvelenloop[
Zeven 'heuvels' om te bedwingen op zondag 16 oktober.

 

Route

 

Deelname is op eigen risico. De route is niet afgezet. Het bevat een minimaal aantal oversteekplaatsen waar op dat moment nauwelijks verkeer te verwachten is en / of je voorrang hebt. Je kunt bovendien de pech hebben dat net voor je neus de brug opengaat. Je hebt toestemming om dan je horloge even stil te zetten, want er is geen tijdswaarneming of uitslag. Het parcours wordt vooraf gecommuniceerd en voor de start met je doorgenomen. De pijlen op de weg doen de rest.

 

Na afloop kun je op de club, waar op dat moment net de OVAK is begonnen, gezellig nog even napraten met koffie of chocolademelk. Uiteraard ben je ook welkom als je niet meedoet aan de echte Zevenheuvelenloop. Wil je meedoen? Stuur dan vooraf een mailtje naar atletiek.nieuwsbrief@voorschoten97.nl.

 

Za 6 april: 1e CD-Competitie Hoofddorp (AV Haarlemmermeer)

 

Zo 7 apr: De Braassemloop

Roelofarendsveen

 

Vr 12 apr: Singelloop Leiden

 

Zo 14 apr: Rotterdam Marathon

 

Zo 14 apr: Hollen door de Bollen

DSC_0294

DSC_0434

DSC_0684

DSC_0793

DSC_0865

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.