Irene en Eeke scoren dubbelslag bij Leiden Ladiesrun

Irene en Eeke hebben vrijdag de show gestolen bij de Leiden Ladiesrun. Het duo uit de groep van Ed eindigde op respectievelijk de eerste en tweede plaats.


Direct na de start nam Irene het voortouw om al snel helemaal alleen te lopen. De vele kilometers die ze tijdens de zomer maakte, kwamen nu goed van pas. Ze hield de vaart er goed in en liep alleen maar verder weg bij de concurrentie.

 

Hoewel er geen officiële tijdswaarneming was, kwam ze na 19.46 minuten over de streep. Een mooie tijd, zeker omdat de route vermoedelijk iets langer was dan de vooraf aangegeven 5 kilometer.

 

Leiden Ladies Run
Irene kwam juichend over de roze loper van de Leiden Ladiesrun. Foto: Marcel Boskamp

 

Twee minuten later kwam Eeke over de streep. Ook zij had weinig te duchten van de concurrentie en kon uitgebreid de tijd nemen om haar armen in de lucht te doen. Namens de groep van Ed kwam ook Roos in actie. Zij haasde met enthousiaste aanmoedigingen haar collega naar de finish.

 

Succes op het strand

 

Het succes volgt op een mooie zomer op het Noordwijkse strand. De afvaardiging van Voorschoten '97 besloot de traditionele strandlopen met een zilvervloot aan prijzen. Negen lopers behaalden een podiumplaats in het klassement. Dorinda, Eeke en Marlous pakten zelfs de eindzege in hun leeftijdscategorie.

 

Strandlopen 2022
De succesformatie van deze zomer op het Noordwijkse strand.

 

 

Zo 14 apr: Hollen door de Bollen

 

Za 20 april: 1e ZHM pupillen Alphen a/d Rijn (AAV'36)

 

Za 20 apr: 2e clubcircuit 2024 bij Pavilioen Sport Wassenaarseslag

 

Zo 21 april: 1e Seniorencompetitie Nieuwegein (AV Atverni)

DSC_0134

DSC_0651

DSC_0697

DSC_0796

DSC_0848

 

© 2023-2024 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.