Meld je aan voor de 25 uursloop op 29 en 30 oktober!

Als toetje van het jubileumjaar gaan we in het weekend van 29 en 30 oktober iets heel bijzonders doen. Met de club lopen we 25 uur achter elkaar op onze eigen baan! We starten op zaterdag 29 oktober om 12.00 uur in de middag en finishen een dag later op hetzelfde tijdstip. Omdat die nacht de klok een uur achteruit gaat, komen we uit op precies 25 uur. Je kunt je vanaf nu aanmelden om mee te lopen en / of te helpen!

In de basis hebben we 25 lopers nodig die een uur op de baan willen lopen. Je kunt dit uur zelf zo leuk en bijzonder maken als je wilt. Vraag je loopmaatjes om met je mee te gaan, maak er een wedstrijdje van, probeer zoveel mogelijk kilometers in een uur te lopen, nodig supporters uit om je aan te moedigen of geef een training. Niet elk uur hoeft een hoogtepunt te zijn, dus geef je ook op als je gewoon zelf rondjes wilt lopen. De enige regel is dat je ervoor moet zorgen dat het estafettestokje voortdurend op de baan in beweging is! En daar ben jij in het uur dat je krijgt aangewezen verantwoordelijk voor.

 

Clubkampioenschappen 2021-2

Uiteraard is er ook op en rondom de baan sfeer. Dit betekent dat er koffie en thee wordt geschonken, er voor ontbijt, lunch en avondeten wordt gezorgd en op schappelijke tijden is ook muziek mogelijk. Je hoeft dit als loper niet zelf te verzorgen, maar als je een leuk idee hebt, is dit meer dan welkom!

Ook houden we bij hoeveel kilometer we met elkaar in die 25 uur afleggen. Dit houdt in dat je na afloop van het uur aangeeft hoeveel kilometer er is gelopen. Met elkaar gaan we dan voor een zo hoog mogelijk aantal!


Haal geld op voor de baan!

Naast een leuke jubileumactiviteit grijpen we de 25 uur aan om aandacht te vragen voor de noodzaak van een nieuwe atletiekbaan. Dit betekent onder andere dat we volop media-aandacht proberen te krijgen.

Ook halen we geld op voor onze nieuwe baan. Hiervoor is alles mogelijk. Je kunt je per rondje laten sponsoren, je kunt een weddenschap aangaan met een andere loper wie de meeste rondjes aflegt, je kunt aan de andere lopers geld vragen om met je mee te lopen of je kunt eten en drinken verkopen langs de baan. Elk ander goed idee is natuurlijk meer dan welkom! We gaan dus niet alleen voor een mooi kilometeraantal, we gaan ook voor een mooi bedrag voor de nieuwe baan!

 

Clubkampioenschappen 2021-3

Meld je aan om mee te lopen

De eerste prioriteit is nu om 25 leden te vinden die een uur op de baan willen vullen. Je kunt je hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar Mathieu: mathieu@hilgersomtekstproducties.nl. Geef hierbij ook aan welke tijdstippen je beschikbaar bent. Als je al een plan hebt, horen we dat graag. Maar je kunt ook later laten weten hoe je het uur wilt vullen. Uiteraard zoeken we ook mensen die de uren in de nacht en vroege ochtend willen lopen. Het is misschien niet een tijdstip waarop je gewend bent om te lopen, maar het wordt wel een loopje dat je nooit meer zult vergeten!

Uiteraard laten we niemand alleen op de baan zijn of haar rondjes lopen. Dit betekent dat er ook in de nachtelijke uren catering, support en / of medelopers nodig zijn!

 

Clubkampioenschappen 2021-4

Op basis van alle aanmeldingen maken we een schema. Dit wordt voor iedereen zichtbaar zodat mensen zich eventueel kunnen aanmelden om met jou of iemand anders mee te lopen.

Help mee

Om de 25 uursloop tot een succes te maken, hebben we mensen nodig die willen helpen met de organisatie. Heb je een leuk idee, wil je helpen in de aanloop of tijdens het evenement, kun je koffie inschenken of broodjes smeren voor het ontbijt of de lunch of wil je bijvoorbeeld pannenkoeken bakken voor het avondeten? Geef je op bij Mathieu via mathieu@hilgersomtekstproducties.nl. Elke hulp is welkom. Samen maken we er een onvergetelijk evenement van!

 

 

Za 1 okt: 5e clubcircuit 

DSC_0210

DSC_0582

DSC_0667

DSC_0766

DSC_0842

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.