Laatste kans om in te schrijven voor de Rendierenloop

Wie nog mee wilt doen aan de Rendierenloop op zondag 26 juni kan zich tot en met zaterdag 25 juni online inschrijven. Op de dag zelf is er vanaf 14.00 uur na-inschrijving mogelijk in de kantine van Voorschoten’97.

De vierde editie van de Rendierenloop is een hele bijzondere. De organisatie heeft, speciaal voor het jubileum van de club, het thema kerst verruild voor de zomer. Dit betekent dat de hardlopers en wandelaars onderweg meerdere zomerse verrassingen krijgen.

 

De route, met start en finish op Sportpark Adegeest, voert langs de meest bijzondere plekken van Voorschoten: buiten én binnen. Nieuw is onder andere de passage dwars door het gemeentehuis. Burgemeester Nadine Stemerdink onthaalt hier persoonlijk alle deelnemers.

 

Rendolph-website

 

Gekleurd tintje

Ook de Oranjevereniging is een nieuwe partner van de wandeling en funrun. Zij geven de Rendierenloop een extra gekleurd tintje wanneer de deelnemers door het Berkhoutpark lopen. Bijzonder is ook de passage bij Atelier Kreanneke op het Treubplein. Hier vindt een leuke sportieve activiteit plaats en je kunt een bijzondere foto maken. Anneke Martijn geeft bovendien namens de winkel alle deelnemers een leuke verrassing.

Kinderen kunnen gezellig met hun ouders meelopen op de route van ongeveer 8 kilometer, maar ook deelnemen aan de unieke kids funrun vanaf Sportpark Adegeest langs de verschillende naastgelegen sportverenigingen. Op de route van ongeveer 1 kilometer wacht hen bijzondere sportieve activiteiten met leuke verrassingen.

Meer informatie en aanmelden

De kids funrun start om 15.00 uur na het luiden van de bel door burgemeester Nadine Stemerdink. Daarna volgen de wandelaars (16.00 uur) en hardlopers (16.30 uur). Bij het vertrek van de wandelaars en hardlopers zorgen de Zingende Schilders van Zitman en Co voor een spectaculair startschot.

Kinderen betalen 5 euro, volwassenen 10 euro. Je kunt als gezin ook deelnemen voor de totaalprijs van 25 euro. De opbrengst gaat volledig naar de nieuwe atletiekbaan van Voorschoten’97. Meer informatie en aanmelden via www.rendierenloop.nl.

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.