Culinaire hoogstandjes tijdens zomereditie Rendierenloop

De deelnemers aan de zomerse Rendierenloop op zondag 26 juni hoeven onderweg geen eten of drinken mee te nemen. De partners van het jubileumevenement van Voorschoten '97 verrassen de wandelaars en hardlopers op de route met diverse lekkernijen.

Waar je het tijdens een gemiddeld hardloopevenement moet doen met een bekertje water of sportdrank, gaat de Rendierenloop een stapje verder. De deelnemers bereiken de finish ongetwijfeld met een goedgevulde buik.

 

Bijzondere drinkposten zijn er onder andere bij de bibliotheek, het Cultureel Centrum, Restaurant Hudson, Atelier Kreanneke, Klooster Oud Bijdorp en de Laurentiuskerk. Snackbar ’t Trefpunt, Het Wapen van Voorschoten, La Casita en Surinaams Restaurant Nyan Switi verrassen de wandelaars op culinaire wijze.

Bij de finish op Sportpark Adegeest staat er voor elke deelnemer een zomers drankje klaar. Bovendien kun je iets lekkers scoren in de kantine of op de minimarkt. Een gezellige nazit op het terras is hiermee gegarandeerd!

 

Rendolph 2022-7
Mascotte Rendolph is blij met alle lekkernijen op de route.

Vierde editie

De vierde editie van de Rendierenloop wordt een hele bijzondere. In plaats van kerst is deze keer zomer het thema! Om 15.00 uur geeft burgemeester Nadine Stemerdink het startschot voor de bijzondere kids funrun van ongeveer 1 kilometer vanaf Sportpark Adegeest langs de verschillende sportverenigingen. Ook kinderopvang Partou zorgt voor een bijzondere passage. Overal is iets leuks te doen. Snelheid is niet van belang, plezier staat voorop. Ook mascotte Rendolph is aanwezig voor een high-five of foto.

Om 16.00 uur vertrekken de wandelaars, gevolgd door de deelnemers aan de funrun om 16.30 uur. Zij maken een bijzondere ronde door Voorschoten, met passages buiten én binnen! Op meerdere locaties is een sfeeractie georganiseerd. Dit betekent dat de hardlopers en wandelaars even kunnen blijven hangen waar het gezellig is. Zij kunnen naast lekkere hapjes en drankjes rekenen op diverse sportieve en muzikale verrassingen!

Inschrijven en meer informatie

De inschrijving is geopend op www.rendierenloop.nl. Kinderen betalen 5 euro. De wandeling of funrun kost 10 euro. Je kunt je ook als gezin inschrijven voor een totaalbedrag van slechts 25 euro. De opbrengst gaat volledig naar de nieuwe atletiekbaan van Voorschoten '97. Wees er snel bij, want vol is vol!

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.