Zomerse Rendierenloop wordt ook muzikaal spektakel

De zomereditie van de Rendierenloop op zondag 26 juni krijgt volop muzikale omlijsting. De deelnemers kunnen optredens verwachten van onder andere De Zingende Schilders, The Tickets, muziekvereniging Laurentius en de dj’s van The Rock School.

Bij de start zorgen De Zingende Schilders van Zitman&Co voor een feestelijk begin van zowel de wandeling (16.00 uur) als de funrun (16.30 uur). Wilbur Zitman en Mario Mulder brengen hun zomerse repertoire ten gehore en slaan natuurlijk hun hits 'Jij krijgt die kwast niet meer uit mijn hand' en 'Het is bouwvak' niet over.

 

Rendolph6
De deelnemers aan de Rendierenloop kunnen bij de start en op de route veel muziek verwachten.

 

The Tickets

Op de route spelen The Tickets. De deelnemers moeten zeker even blijven staan voor het optreden van het multi-instrumentale duo Dave Hardy en Nigel Hubée. Zij brengen voornamelijk hits uit de sixties (en soms de fifties) in een eigentijds jasje.

In het centrum zorgt Laurentius voor muzikaal vertier. Voorschoten '97 werkt al sinds 2018 samen met deze muziekvereniging voor de Rendierenloop. Tijdens de traditionele kerstedities verzorgden zij optredens met het Charles Dickens Orkest. Dit keer maken zij muziek die perfect aansluit bij het zomerse thema.

Bijzonder is ook de passage bij The Rock School op het Ambachtspad. De grootste particuliere muziek en dansschool van de regio zet talentvolle dj’s in om de deelnemers te onthalen.

 

Tickets
The Tickets zorgen onderweg voor een spetterend optreden.

Vierde editie

Op zondag 26 juni staat de vierde editie van de Rendierenloop gepland, nadat de kersteditie op 19 december niet door kon gaan vanwege de coronacrisis. De wandeling en funrun komen op de meest bijzondere plekken van het dorp. Op meerdere locaties is een sfeeractie georganiseerd. Dit betekent dat de deelnemers gezellig kunnen blijven hangen waar het gezellig is. Zij kunnen rekenen op diverse (sportieve) verrassingen, zomerse muziek en lekkere hapjes en drankjes.

Om 15.00 uur kunnen de kinderen meedoen aan een unieke kids funrun vanaf Sportpark Adegeest. Vanaf Voorschoten '97 maken zij een unieke ronde langs de naastgelegen sportverenigingen. Overal doen zij een sportieve activiteit. Snelheid is niet van belang, alleen plezier telt.

Inschrijven en meer informatie

De inschrijving is hier geopend. Kinderen betalen 5 euro. De wandeling of funrun kost 10 euro. Je kunt je ook als gezin inschrijven voor een totaalbedrag van slechts 25 euro. De opbrengst gaat volledig naar de nieuwe atletiekbaan van Voorschoten '97. Wees er snel bij, want vol is vol!

Za 10 dec: 7e en laatste clubcircuit  bij SnowWorld Zoetermeer

 

Za 10 dec: Crosscircuit AV Sparta

 

Za 17 dec: Kerstrun bij Voorschoten '97

DSC_0369

DSC_0456

DSC_0726

DSC_0804

DSC_0868

 

© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.