Mooi en succesvol weekend op meerdere fronten

Het was een druk maar succesvol weekend voor de club, zowel op de baan als op de weg. De pupillen presteerden goed bij de eerste ZHM-wedstrijd in Gouda en ook de wegatleten scoorden bij het Zorg en Zekerheid Circuit in Uithoorn.

Voor de pupillen was het lang geleden dat ze weer eens een echte baanwedstrijd hadden buiten de deur. De kinderen genoten volop van het mooie weer, de leuke onderdelen en de gezelligheid. Bovendien lieten zij zich ook sportief van hun beste kant zien. Het team van de mini-pupillen behaalde de meeste punten. En daarom kregen zij na afloop een hele mooie medaille.

 

ZHM
Het team van de mini-pupillen eindigde als eerste in Gouda.

 

Uithoorn

In Uithoorn viel vooral de prestatie van Judith op. Tijdens de laatste wedstrijden klopte ze al nadrukkelijk op de deur van de 5 kilometer en dit keer was het dikverdiend raak. Met 21.36 eindigde ze knap als derde in de totaaluitslag. Ze kreeg hierbij hulp van goede vriendin Dorinda die met 21.38 als vierde finishte.

 

Uithoorn
Judith behaalde een mooie derde plaats in Uithoorn.

Voorschoten '97 was bij AKU opnieuw met een mooie afvaardiging aanwezig. Rosa (derde plaats 5 kilometer), Hein (derde plaats 10 kilometer), Marieke (derde plaats 10 kilometer), Dennis (derde plaats 10 Engelse mijl) en Col (tweede plaats 10 Engelse mijl) deden goede zaken in hun leeftijdscategorie.

 

Derde plaats voor Irene

Succes was er ook bij de Enschede Marathon. Irene eindigde bij dit grote evenement knap als derde op de 10 kilometer. Ze zette een mooie tijd van 39,52 minuten neer.

 

¬© 2022-2023 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.