Ook ex-leden welkom op speciale jubileumeditie Clubkampioenschappen

De inschrijving is geopend voor de speciale jubileumeditie van de Clubkampioenschappen op zaterdag 4 juni. Naast alle leden zijn dit keer ook alle ex-atletiekleden welkom. Op deze manier wordt het leukste evenement van het jaar een heuse reünie.

Net als voorgaande jaren maakt de organisatie gemengde groepen van alle leeftijdscategorieën. Na de sprint (vanaf 12.00 uur) verspreiden de atleten zich over het complex voor de onderdelen kogelstoten, verspringen, speer-/vortexwerpen en hurk-hoogspringen. Daarna volgt de afsluitende groepsestafette.

 

Clubkampioenschappen 2021- site4
Alle (ex-)leden zijn welkom bij de Clubkampioenschappen.

Vanaf 16.00 uur is er een cross over het complex, gevolgd door de prijsuitreiking en traditionele barbecue. Voor de pupillen gaat het feest daarna nog even door. Zij combineren de clubkampioenschappen met een kamp en blijven dus gezellig nog een nachtje slapen in een tent op het complex.

 

Inschrijven en meer informatie

Schrijf je hier in voor de meerkamp. Informatie over de inschrijving voor de cross volgt nog. Neem voor meer informatie over de Clubkampioenschappen contact op met Annelies: Anneliesalkema@gmail.com

 

Za 21 mei: 2e pupillen ZHM competitie, SC Reeuwijk

 

Do 26 mei: Kaas en Stroopwafelwedstrijd, Gouda

 

Za 28 mei: 2e clubcircuit Strandpavilioen Sport Wassenaarseslag

 

Zo 29 mei: Zegama-Aizkorri trail marathon, Baskenland

 

 

DSC_0257

DSC_0660

DSC_0667

DSC_0747

DSC_0828

 

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.