Mooie derde plaats voor Allard in Roelofarendsveen

Allard heeft zondag een mooie derde plaats gepakt op de halve marathon van de Braassemloop. De kilometervreter van de club finishte in Roelofarendsveen na 1.20,33.

Winnaar Wilfred Verhagen was al snel uit zicht, maar samen met nummer twee Eelco Hoogwout voerde Allard een mooie strijd. Samen hadden zij een tijd van rond de 1.20 op het oog. In eerste instantie liepen zij voor op dit schema, maar in het tweede deel verloren zij wat tijd. In het laatste stuk moest het kersverse lid de Sassenheimer laten gaan. Het podium kwam echter geen moment in gevaar. Bovendien werd hij eerste in zijn leeftijdscategorie.

Een mooie opsteker voor Allard, die zich richt op de Amsterdam Marathon later dit jaar. Volgende maand loopt hij de Leiden Marathon als training.

 

Allard derde
Allard mocht plaatsnemen op het podium.

 

Ereplaatsen in andere categorie├źn

Op de korte afstand eindigde Judith (20.59) knap als derde in haar leeftijdcategorie. Eeke miste de start, maar zette desondanks een tijd van 21.27 neer. Hierdoor was ze opnieuw de snelste in de leeftijdsgroep 45-54 jaar. De klassementswinst kan haar nu niet meer ontgaan. Ook Rosa staat nog steeds bovenaan. Ze klokte 25.12 en werd daarmee tweede bij de meisjes tot en met 15 jaar.

Op de 10 kilometer werd Irene vierde totaal en tweede in haar leeftijdscategorie. Halverwege besloot ze dat het beter was om gas terug te nemen. Desondanks klokte ze een nog altijd verdienstelijke 40.31.

 

Grote groep
Er was een mooie Voorschotense afvaardiging in Roelofarendsveen.

 

Kalender

Het Zorg en Zekerheid Circuit gaat verder op zondag 24 april in Uithoorn. Daarna volgen Noordwijkerhout (zondag 1 mei) en Leiden LRRC (zondag 22 mei).


Klik hier voor de uitslagen.

 

Do 16 jun: t/m 18 aug, 10 x strandlopen Noordwijk

 

Ma 27 jun: Voorjaars ALV

DSC_0160

DSC_0443

DSC_0675

DSC_0791

DSC_0865

 

┬ę 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.