De inschrijving van de VoorschotenLoop stroomt snel vol

Hardlopers uit de hele regio schrijven zich massaal in voor de VoorschotenLoop. Dit is niet verwonderlijk, want loopwedstrijden zijn de afgelopen twee coronajaren bijzonder schaars geweest. Nog altijd loopt de kalender niet over en worden er wedstrijden afgelast. Mede hierdoor nadert de stratenloop op zondag 6 maart nu al het maximale aantal deelnemers.

Dat de VoorschotenLoop als één van de eerste wedstrijden weer doorgaat, is symbolisch. Twee jaar geleden moest Voorschoten '97 de wedstrijd van het populaire Zorg en Zekerheid Circuit op het laatste moment afgelasten na de bewuste coronapersconferentie drie dagen eerder waarin de eerste lockdown werd aangekondigd. Vorig jaar ging de VoorschotenLoop alleen virtueel door.

 

Voor 2022 heeft de organisatie alles op alles gezet om de 25ste editie van het evenement wel door te laten gaan. Geholpen door de versoepelingen en met veel medewerking van de gemeente is dat gelukt.

 

voorschotenloop2019
Klaar voor de start voor de VoorschotenLoop

Voorwaarden

Wel heeft de organisatie te maken met meerdere voorwaarden. Om het evenement publieksluw te houden, gaan de GeZZinsloop en de prijsuitreiking na afloop niet door. Het maximale aantal deelnemers is vastgesteld op 1250. Iedereen die nog een startbewijs wil bemachtigen, moet er dus snel bij zijn!

Uiteraard staan de traditionele afstanden over 5 kilometer (11.00 uur), 10 kilometer (12.00 uur) en de 10 Engelse Mijl (12.00 uur) wel gewoon op het programma. Burgemeester Nadine Stemerdink geeft op zondag 6 maart het startschot van de verschillende afstanden.

Team ZZ

Nieuw is TeamZZ. Speciaal voor deze jubileumeditie kunnen deelnemers met een groep van vijf deelnemen aan de 5 kilometer. Hun tijden worden bij elkaar opgeteld. Het snelste team wint een mooie prijs!

Meer informatie en inschrijven via www.voorschotenloop.nl.

 

Do 16 jun: t/m 18 aug, 10 x strandlopen Noordwijk

 

Zo 10 jul: 10 van Noordwijk

DSC_0177

DSC_0506

DSC_0708

DSC_0744

DSC_0853

 

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.