Zo 26 sep: Geuzenloop Zoetermeer

 

Za 2 okt: Kustmarathon Zeeland

 

Zo 10 okt: Leiden Marathon

 

Zo 10 okt: München Marathon

 

DSC_0318

DSC_0588

DSC_0733

DSC_0752

DSC_0851

Hoofdmenu

 

Geef je op voor een hardloopcursus van Voorschoten'97

Voorschoten’97 organiseert ook dit jaar een hardloopcursus voor starters en gevorderden. Vanaf zaterdag 4 september stomen de trainers van de club je in tien weken klaar om vijf kilometer achterelkaar te kunnen hardlopen en / of de aansluiting te vinden bij een loopgroep op het niveau dat bij jou past. De kosten bedragen 40 euro.

Iedereen die wil meedoen, is van harte welkom tijdens de startersochtend van Voorschoten’97 op zaterdag 4 september. Je kunt je vanaf 8.30 uur inschrijven en direct beginnen aan jouw eerste training. Op basis hiervan bepalen de trainers jouw niveau en kun je in overleg aansluiten bij de cursus voor starters of gevorderden. Kun je niet aanwezig zijn op de startersochtend, maar wil je toch deelnemen? Stuur dan een e-mail naar bertboter@ziggo.nl.

 

Startersochtend 2020
De startersochtend is de traditionele aftrap van een nieuw atletiekseizoen.

De trainingen van de starters vinden daarna plaats op zondagmorgen (tijd volgt). De gevorderden stromen in bij een groep op dinsdagavond (van 19.00 uur tot 20.30 uur) of woensdagavond (van 19.45 uur tot 21.00 uur). Alle groepen starten op de atletiekbaan. Regelmatig gaan zij ook 'de wijk' in.

 

Startersochtend met koffie en coopertest

Naast het begin van de hardloopcursus is de atletiekbaan van Voorschoten’97 op zaterdagochtend 4 september open voor iedereen die meer informatie wil hebben over de club en de sport. Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar en kun je al jouw vragen stellen. Ook kun je gratis deelnemen aan de coopertest; in twaalf minuten zoveel mogelijk meters afleggen. Leuk voor zowel de geoefende als de ongeoefende loper om te kijken wat je in de benen hebt!

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.