Zon 20 jul: Time Trial Korte Vliet

 

Zat 3 jul: Competitie C/D Junioren te Den Haag

 

Za/Zo 10/11 jul: 10 van Noordwijk

 

Hoofdmenu

 

Jarige Ed verrast voor zijn voordeur

Een groep lopers heeft zaterdagmorgen trainer Ed verrast vanwege zijn 75ste verjaardag. Zij stonden met vlaggetjes en muziek voor de deur, zongen 'lang zal ze leven' en overhandigden kadootjes.

De komst van zijn eigen atleten was niet helemaal onverwacht. Van tevoren had hij een aankondiging gekregen dat hij om 11 uur thuis moest zijn, maar verder wist hij niets.

 

Precies op het afgesproken tijdstip klonk er muziek in de straat en ging de groep lopers voor hem zingen. Dit trok uiteraard veel bekijks bij de buurtgenoten. Van een afstandje keken zij lachend toe.

 

verjaardag Ed
Volop coronaproof gezelligheid zaterdagmorgen voor de deur van trainer Ed.

Ed ontving van iedereen van de dinsdag- en donderdaggroep een complete lunch van Vinteage in Leiden. Ook kan hij van de bon van de Hardloopwinkel nieuwe schoenen kopen. Het is een welverdiende verrassing voor deze trouwe vrijwilliger die ook in coronatijd zijn atleten blijft uitdagen!

Voorschoten'97 feliciteert Ed van harte met zijn 75ste verjaardag en hoopt dat hij nog vele jaren in optimale gezondheid en met veel plezier training blijft geven!

© 2020-2021 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.