Zon 1 aug: 8e Time Trial Korte Vliet

 

DSC_0369

DSC_0660

DSC_0684

DSC_0758

DSC_0805

Hoofdmenu

 

Digitaal startschot van de Voorschotenloop

De wegtrainers hebben zaterdag met een boodschap voor de deelnemers het digitale startschot gegeven voor de virtuele editie van de Voorschotenloop. Iedereen die zich hiervoor heeft opgegeven, heeft tot en met zondag 21 maart de tijd om de afstand naar keuze af te leggen.

 

Het maximale aantal van 500 deelnemers gaat van start. Het is niet meer mogelijk om in te schrijven. Op de Facebookpagina van Voorschoten '97 Atletiek wordt een foto-album met finishers bijgehouden. Hiervoor kunnen deelnemers een foto sturen met #voorschotenloop. Voor de leukste foto stelt de organisatie een mooie prijs beschikbaar.

 

Kasteel Duivenvoorde
De Voorschotenloop vindt dit jaar virtueel plaats.

 

De organisatie van het Zorg en Zekerheid Circuit, waar de Voorschotenloop onderdeel van is, besloot vorig jaar na de zomer om over te gaan tot de organisatie van virtuele lopen. Het bleek de juiste beslissing. Nog altijd zijn loopevenementen op de 'normale' wijze niet mogelijk. Bovendien bleek er veel animo te zijn voor de virtuele wedstrijden waarbij iedereen op een zelf gekozen moment en plaats de gekozen afstand volbrengt. Alle lopen van het virtuele Zorg en Zekerheid Circuit waren binnen mum van tijd volgeboekt.

 


Bekijk het officiële startschot van de Voorschotenloop.

© 2021-2022 Voorschoten '97 / Webmasters; Alle rechten voorbehouden.